The_Erinch
Favori Üye
❤️sende güzel gelmişsin onlar yanlıs biliyorda güzel şarkı yine zor oylama olucak şöyle bir kafamda şey ettimde şarkıları
❤️sende güzel gelmişsin onlar yanlıs biliyorda güzel şarkı yine zor oylama olucak şöyle bir kafamda şey ettimde şarkıları
Özellikle zibidiler mustimin şarkılarının içine ediyorlarEylemin şarksı aman Banu Parlakda onu batırdı.Yonca evcimiğin şarkılarınıda batırıyorlar.
Yeni şarkıcılarda hazıra konuyor.Biz şarkıcıyız diyorlar.Bende eski şarkı söyleyem bende şarkıcıyım o zaman.Nazan Öncel'in şarkıları söyleyen adamın biri vardı.O güzel söylüyordu.Müzik yeniyeceğine eskiye gidiyor.Yerinde durmuş hattaÖzellikle zibidiler mustimin şarkılarının içine ediyorlar
ben yıllardır bu radyoyu dinliyorum sanada tavsiye ederimBu hafat
Yeni şarkıcılarda hazıra konuyor.Biz şarkıcıyız diyorlar.Bende eski şarkı söyleyem bende şarkıcıyım o zaman.Nazan Öncel'in şarkıları söyleyen adamın biri vardı.O güzel söylüyordu.Müzik yeniyeceğine eskiye gidiyor.Yerinde durmuş hatta
Güzel saol
Anlaşırız biz ozaman müzikte senle yenileri sevmemen en önemli ayrıntı zatenGüzel saolBende severim
Aleyna tilki ben onu sevmiyom.O zaman aynı kafadanız senlen.Zaten Aleyna kendini dünya starı sanıyor.Diziside tutmadı.Keşke daha önce senlen tanışaydık.Müzike ilgim yani nostaljıye ilgim var.Tabi eski yerli dizileredeAnlaşırız biz ozaman müzikte senle yenileri sevmemen en önemli ayrıntı zaten
Tilki Kız avlayarak geçmişti burda bir ara mesaimForumdakıler takılmıs peşine gidiyorlar@MasacRE
müziğin yolculuğu yapıyordum 2016 da forumdaAleyna tilki ben onu sevmiyom.O zaman aynı kafadanız senlen.Zaten Aleyna kendini dünya starı sanıyor.Diziside tutmadı.Keşke daha önce senlen tanışaydık.Müzike ilgim yani nostaljıye ilgim var.Tabi eski yerli dizilerede
Keşke olsaydım ben o zamanlar sinematürketeydim.Ben burasını reytinlerden buldum.2016'da forumda eski şarkıları seven varmıydı.Hangi eski dizileri seviyon.Bende geçmişte yaşayan birisiyim.Ebru Polat Seni aldattım şarkıyı herkes söyledi.Aşkın nur yengi'nin şarkısı.müziğin yolculuğu yapıyordum 2016 da forumda90larda baslamıs her senenin 20 hit şarkısını paylaşıyordumO dönemler olsaymıssın keşke
O kız 2 şarkı sonra bitti zaten artık adını anan yok
Ben zaten geçmişiyle yaşayan biriyim her bakımdan müzik dizi aklına ne gelirse yanı 2010 sonrasına kafa oarak geçiş yapmayan biriyim 20-30 yıl öncelerinde dolasıyorum kafa olarak
vardı hatta o dönemler forumun en iyi dönemleriydi daha aktifti herkesKeşke olsaydım ben o zamanlar sinematürketeydim.Ben burasını reytinlerden buldum.2016'da forumda eski şarkıları seven varmıydı.Hangi eski dizileri seviyon.Bende geçmişte yaşayan birisiyim.Ebru Polat Seni aldattım şarkıyı herkes söyledi.Aşkın nur yengi'nin şarkısı.
Olur özel mesajdan yazarsan sevinirim .Ben burda bi ara eski konulara yorum yazdım.Eski televizyon yayın akışlarına takıldım.Sonrada uyardılar beni.Benimde çocukluk dizilerim Kuzenlerim,Çılgın bediş.Yıulan hikayesine bende baktım.Ama dur müzik sektörü nasıl eski şarkıları söylüyorlar.Yılan Hikayesi dizininde 2011 versiyonu vardı bilirsin.Yılan Hikayesi baştan çekeceklerini 2004'de duydum ilk.2011de çektiler.Eski dizler yeniden hortlamişti.Biat ediyoruz@Tolstoyevski @Maskeli Fedai
------
vardı hatta o dönemler forumun en iyi dönemleriydi daha aktifti herkesistersen bir ara özelden linkleri atarım göz gezdirirsiniz konulara
Yılan hikayesi mesala çocukluk dizilerimden
onların hepsini izledim zaten say say bitmez ki eskiden olan işte sihirli diziler okul dizileri dram dizileri hemen hemen hepsini izledik birde aynı gün olurlar ama birşekilde hepsini izliyorduk zerda istanbul masalı vadi aliye ne varsa internet yok tek bir tüplü tv var ama hepsini izliyorduk bir şekildeOlur özel mesajdan yazarsan sevinirim .Ben burda bi ara eski konulara yorum yazdım.Eski televizyon yayın akışlarına takıldım.Sonrada uyardılar beni.Benimde çocukluk dizilerim Kuzenlerim,Çılgın bediş.Yıulan hikayesine bende baktım.Ama dur müzik sektörü nasıl eski şarkıları söylüyorlar.Yılan Hikayesi dizininde 2011 versiyonu vardı bilirsin.Yılan Hikayesi baştan çekeceklerini 2004'de duydum ilk.2011de çektiler.Eski dizler yeniden hortlamişti.
Uykum kaçtıŞu şarkıyı dinleyip sözleri diline dolanmayan tek 1 kişi bile yoktur. Hadise'nin neredeyse çıkalı 7 sene olacak ama hala eskimeyen şarkısı Prenses bizlerle bu hafta.
'İstersen bana ukala mukala de
El üstünde tutulmazsam, hep el kalırım
Prensesler gibiydim ben baba evinde
Özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım'
recap: 1.51 - 2.59
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @xdragxx ve ilgili herkes
Farkımız VarUykum kaçtı
Seksenler batmadı bakalım.Aynen eski dizileri reyting için rezil ettiler.Çocuklar Duymasın Kanal D'ye kadar güzeldi.Uzadıkça tadı kaçtı.Sihirli Annem Pakize yüzünden battı.Sıdıka ,Çılgın Bediş izlenmedi.Ayrılsakfa Beraberiz tv8.En son babalar duyar yeni versiyonu Babam sağolsun.Çiçek Taksi dizisi uzadıkça tadı kaçtı oyuncular bıraktı diziyi.TRT bölümleri hiç sevmem atv bölümleri süper.Arka Sıradakiler uzadıkça reytıng yüzünden mahvetıler.Şarkıları bende radyodan bejklerdim hep çıksın diye.0:20-:40 arasını izle iki diziden bahsediyoruz dizi zevkimize bayılıcaksın @Aserat
------
onların hepsini izledim zaten say say bitmez ki eskiden olan işte sihirli diziler okul dizileri dram dizileri hemen hemen hepsini izledik birde aynı gün olurlar ama birşekilde hepsini izliyorduk zerda istanbul masalı vadi aliye ne varsa internet yok tek bir tüplü tv var ama hepsini izliyorduk bir şekilde
Kral tv de klip görecez diye saatlerce beklemek şimdi youtubeden hop geliyor yeni nesil bizim yaşadımız 90lar çocuğuyum ben hiçbirini bilemicekBizimki gerçek çocukluktu
eski dizileride hep batırdılar malesef yeni versionalrıyla
Seksenler batmadı bakalım.Aynen eski dizileri reyting için rezil ettiler.Çocuklar Duymasın Kanal D'ye kadar güzeldi.Uzadıkça tadı kaçtı.Sihirli Annem0:20-:40 arasını izle iki diziden bahsediyoruz dizi zevkimize bayılıcaksın @Aserat
------
onların hepsini izledim zaten say say bitmez ki eskiden olan işte sihirli diziler okul dizileri dram dizileri hemen hemen hepsini izledik birde aynı gün olurlar ama birşekilde hepsini izliyorduk zerda istanbul masalı vadi aliye ne varsa internet yok tek bir tüplü tv var ama hepsini izliyorduk bir şekilde
Kral tv de klip görecez diye saatlerce beklemek şimdi youtubeden hop geliyor yeni nesil bizim yaşadımız 90lar çocuğuyum ben hiçbirini bilemicekBizimki gerçek çocukluktu
eski dizileride hep batırdılar malesef yeni versionalrıyla
Sanada eksi 5 puanŞu şarkıyı dinleyip sözleri diline dolanmayan tek 1 kişi bile yoktur. Hadise'nin neredeyse çıkalı 7 sene olacak ama hala eskimeyen şarkısı Prenses bizlerle bu hafta.
'İstersen bana ukala mukala de
El üstünde tutulmazsam, hep el kalırım
Prensesler gibiydim ben baba evinde
Özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım'
recap: 1.51 - 2.59
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @xdragxx ve ilgili herkes
Üzülme muhteşem koydumyaFarkımız Var
Aa ona denk gelmedim, ben eksi 5 diyinceSeksenler batmadı bakalım.Aynen eski dizileri reyting için rezil ettiler.Çocuklar Duymasın Kanal D'ye kadar güzeldi.Uzadıkça tadı kaçtı.Sihirli Annem Pakize yüzünden battı.Sıdıka ,Çılgın Bediş izlenmedi.Ayrılsakfa Beraberiz tv8.En son babalar duyar yeni versiyonu Babam sağolsun.Çiçek Taksi dizisi uzadıkça tadı kaçtı oyuncular bıraktı diziyi.TRT bölümleri hiç sevmem atv bölümleri süper.Arka Sıradakiler uzadıkça reytıng yüzünden mahvetıler.Şarkıları bende radyodan bejklerdim hep çıksın diye.
------
Seksenler batmadı bakalım.Aynen eski dizileri reyting için rezil ettiler.Çocuklar Duymasın Kanal D'ye kadar güzeldi.Uzadıkça tadı kaçtı.Sihirli Annem
Sanada eksi 5 puan
------
Üzülme muhteşem koydumya
Şaka yapıyorum üzücü yü kaldırsan sevinirim.Sen benim burda ilk arkadaşlareımdan birisinAa ona denk gelmedim, ben eksi 5 diyince
Ayrılsakta beraberiz cennet mahallesi iki versionu hemde roman havası görgüsüzlerSeksenler batmadı bakalım.Aynen eski dizileri reyting için rezil ettiler.Çocuklar Duymasın Kanal D'ye kadar güzeldi.Uzadıkça tadı kaçtı.Sihirli Annem Pakize yüzünden battı.Sıdıka ,Çılgın Bediş izlenmedi.Ayrılsakfa Beraberiz tv8.En son babalar duyar yeni versiyonu Babam sağolsun.Çiçek Taksi dizisi uzadıkça tadı kaçtı oyuncular bıraktı diziyi.TRT bölümleri hiç sevmem atv bölümleri süper.Arka Sıradakiler uzadıkça reytıng yüzünden mahvetıler.Şarkıları bende radyodan bejklerdim hep çıksın diye.
------
Seksenler batmadı bakalım.Aynen eski dizileri reyting için rezil ettiler.Çocuklar Duymasın Kanal D'ye kadar güzeldi.Uzadıkça tadı kaçtı.Sihirli Annem
Sanada eksi 5 puan
------
Üzülme muhteşem koydumya
Ne demek sen iste yeter ki.Şaka yapıyorum üzücü yü kaldırsan sevinirim.Sen benim burda ilk arkadaşlareımdan birisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?