Çok kötü bir şey o durum.Klima altında her yerin tutulsun @Sherlock
Çok kötü bir şey o durum.Klima altında her yerin tutulsun @Sherlock
Rock'ın kurtarıcılarından. Oylarını ihmal etmesin mümkünse.@Sherlock'un oyları:
15) Pinhani - Seni Bana Anlatırlar (Böyle giderse bir tur daha Kavak Yelleri’ne başlayacağım. Benim için yeri çok ayrı bu şarkının, Pinhani’nin de en özel parçalarından biri zaten…)
14) Teoman - Gönülçelen
13) Tarkan - Bir Oluruz Yolunda (Her ne kadar ben üçüncü sıraya koymuş olsam da birinci olacağını düşünüyorum, bu yüzden sanki biraz erken harcanmış. Tabii @Tolstoyevski daha iyi bilir, nasıl bir strateji oluşturdu bilemiyorum. )
12) Merve Özbey - Kül
11) MFÖ - Sakın Gelme
10) Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez
9) maNga - Haykıracak Nefesim Kalmasın
8) Model - Buzdan Şato
7) Tuğba Yurt - Güç Bende Artık
6) Yeni Türkü - Çember
5) Candan Erçetin - Onlar Yanlış Biliyor
4) İzel - Bir Dilek Tut Benim İçin
3) Edis - An
2) Serdar Ortaç - Gitme
1) Hadise - Prenses
bu grup cambaz ve derdim var dan ibaret benim için @Araf Gibi derdim var sonrada git diyorum dinlemiyor @phoebebuffay @eskici @slhttnmtl @The_Erinch
Serdar mıÇok samimiyetsiz bir şekilde gitme demiş Bence gitmesini istiyor
E yeter artık, iyice sıktın. Atacan gitti işte.6 oy kaldı demiştim, ama şimdi 5 oy. O bahsettiğin üç isim de olmayabilir belki elenen.
Rezalet... @slhttnmtl
Katılıyorum bence de öyle yapmalıbu grup cambaz ve derdim var dan ibaret benim için @Araf Gibi derdim var sonrada git diyorum dinlemiyor @phoebebuffay @eskici @slhttnmtl @The_Erinch
Daha çok var onlara. Eurovision şarkısını da biliyorsundur. Küçük Sevgilimi de biliyorsundur, Çukur'da çalmıştı.bu grup cambaz ve derdim var dan ibaret benim için @Araf Gibi derdim var sonrada git diyorum dinlemiyor @phoebebuffay @eskici @slhttnmtl @The_Erinch
Bu çocuğa ders vermeye basla @eskici @dreamy@dreamy'nin oyları ile devam ediyoruz:
Bu hafta aradan sıyrılan şarkı/şarkılar bence yoktu o yüzden sıralama yapmak zor oldu.
14 Candan Erçetin - Onlar Yanlış Biliyor
13 Hadise - Prenses
12 Tuğba Yurt - Güç Bende Artık
11 Teoman - Gönülçelen
10 Tarkan - Bir Oluruz Yolunda 🇹🇷
9 Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez
8 İzel - Bir Dilek Tut Benim İçin
7 Merve Özbey - Kül
6 Edis - An
5 maNga - Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
4 Pinhani - Seni Bana Anlatırlar
3 MFÖ - Sakın Gelme
2 Serdar Ortaç - Gitme
1 Yeni Türkü - Çember
Gerçek sanatçı olan bir Hadise böyle vasıfsızlardan bir şey araklamaz, Hadise bunu çok önceden planlamıştı ama bu kadın görüntüleri çaldı.
Eurovision'a da katılmışlardı. Küçük Sevgilim de var, nasıl dinlemezsin wey.bu grup cambaz ve derdim var dan ibaret benim için @Araf Gibi derdim var sonrada git diyorum dinlemiyor @phoebebuffay @eskici @slhttnmtl @The_Erinch
Gitmesini istiyor zaten belliYok dreamy Serdar'a
Bütün şarkılar senin üstünde zaten.Cidden aşırı komik bir oy. Benden kötü bütün şarkılar üstümde
Bunun çıkış tarihi ne zaman?Gerçek sanatçı olan bir Hadise böyle vasıfsızlardan bir şey araklamaz, Hadise bunu çok önceden planlamıştı ama bu kadın görüntüleri çaldı.