An be an takipteyimBildirimleri aç, takipte kal.
An be an takipteyimBildirimleri aç, takipte kal.
İddiam yok zaten kaos yaratmaherkes sen olamaz @slhttnmtl
Yine en üstün bir altı veren bir jüri üyesi, teşekkürler @AseratJüri başkanımız @Aserat'ın oyları:
15 - maNga
15 - Hadise
15 - Tarkan
15 - Model
14 - MFÖ
14 - Serdar Ortaç
14 - Tuğba Yurt
14 - Mor ve Ötesi
13 - Candan Erçetin
13 - İzel
13 - Teoman
12 - Yeni Türkü
12 - Pinhani
10 - Edis
10 - Merve Özbey
Özel jüri dediğin böyle olur işte.An be an takipteyim
Ne sandınherkes sen olamaz @slhttnmtl
Gayet kalite kokan puanlar, senin seçimin çok iyi değildi maalesef bu hafta.@bazinga Ece Mumay dinleye dinleye müzik zevkin bozulmuş, berbat.
Hadise iyi ki bu hafta düşmüş Güzel puan hatta 5. hafta şartlarında harika bile denebilir@The_Erinch'in oyları:
Bu süreçten sonra çember daraldığı için gerçekten işler zorlaşıyor;tekrardan düşük kalanlar kusura bakmasın ama buda bir yarışma işin özünde.
Yeni Türkü - Çember 1 Puan ( Bu hafta sevemedim,özür dilerim Atacanım.)
maNga - Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile 2 Puan (Şarkı harika ama keşke Cover ile gelmeseydin Ahmed )
Pinhani - Seni Bana Anlatırlar 3 Puan ( Bu hafta ki düşüş için özür dilerim Özgürüm ama bu sefer sevemedim)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tuğba Yurt - Güç Bende Artık 4 Puan
Edis - An 5 Puan
Merve Özbey - Kül 6 Puan
Tarkan - Bir Oluruzz Yolunda 7 Puan
Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez 8 Puan
Hadise - Prenses 9 Puan
Model - Buzdan Şato 10 Puan
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MFÖ - Sakın Gelme 11 Puan
Serdar Ortaç- Gitme 12 Puan
İzel - Bir Dilek Tut Benim İçin 13 Puan
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Teoman - Gönülçelen 14 Puan
Herkese Başarılar Dilerim.
İşte böyle övün beniÖzel jüri dediğin böyle olur işte.
Beddua mı bu yoksa 3 puana sevinip dua mı ediyorsun anlamadım.@bazinga inşallah evlenirsin
Yaşlılığın bir işe yaradı @The_Erinch@The_Erinch'in oyları:
Bu süreçten sonra çember daraldığı için gerçekten işler zorlaşıyor;tekrardan düşük kalanlar kusura bakmasın ama buda bir yarışma işin özünde.
maNga - Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile 2 Puan (Şarkı harika ama keşke Cover ile gelmeseydin Ahmed )
Pinhani - Seni Bana Anlatırlar 3 Puan ( Bu hafta ki düşüş için özür dilerim Özgürüm ama bu sefer sevemedim)
Edis - An 5 Puan
Merve Özbey - Kül 6 Puan
Hadise - Prenses 9 Puan
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gelecek haftalarda da böyle gider umarım.Hadise iyi ki bu hafta düşmüş Güzel puan hatta 5. hafta şartlarında harika bile denebilir
Teşekkürler @The_Erinch yine harika puan.@The_Erinch'in oyları:
Edis - An 5 Puan
Merve Özbey - Kül 6 Puan
Hadise - Prenses 9 Puan
Kapa çeneni aa, sen şeysin yardımcı sunucu pbjetkif olGelecek haftalarda da böyle gider umarım.
Ben objektifim zaten canım.Kapa çeneni aa, sen şeysin yardımcı sunucu pbjetkif ol
Acaba bu hafta sevindirebilecek miyim seniGayet kalite kokan puanlar, senin seçimin çok iyi değildi maalesef bu hafta.
Beddua gibiydi aslında ama duaya da yakınBeddua mı bu yoksa 3 puana sevinip dua mı ediyorsun anlamadım.
Daha yüksek puanlar yakın sana.
Beni de ebem gömmeye çalışıyo zaten Yorumsuz geç herkese tamam deBen objektifim zaten canım.