eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 4. Hafta

Geçmiş olsun Abicim, bol bol antikor olur inşallah. BioNTech olduysan bugünden itibaren Almanca konuşmaya başlayabiliriz o zaman.
@Çiğdem @slhttnmtl @Emre Ozansoy
------

Kaliteli diziden bi' sen anlıyormuşsun.
Teşekkürler Keremim ❣️ İlkide biraz etkilemişti, ikinciside.. Şuan daha iyiyim. Teşekkürler ikinizede @Çiğdem Bu arada sanırım Almancaya başlıcam 🤭🤭🤭🤭

Reactions: kerem and Çiğdem
Barbaros tam senlik duruyor zaten, Engin Altan birilerini dövdükçe kudurursun bol bol
Yalnız Menajerimi Ara ile Kardeşlerim'i izlemen çok şaşırttı beni. Hani sen aksiyon izlerdin sadece, ne işin var o dizilerle

Barbaros tam senlik duruyor zaten, Engin Altan birilerini dövdükçe kudurursun bol bol
Yalnız Menajerimi Ara ile Kardeşlerim'i izlemen çok şaşırttı beni. Hani sen aksiyon izlerdin sadece, ne işin var o dizilerle
öyle kuru gürültü değil sağlam dram dizileri olacak dram yerine yanı
Kardeşlerim kırgın çiçekler gibi ama ondan daha iyi @DarkLegenD izlersen eğer kemal gibi ordada akifi seveceksin

Menejerimi ara ünlülerden dolayı ilgimi çekti çağatayda şanslıymıs az gözüme girdi

------

Teşekkürler Keremim ❣️ İlkide biraz etkilemişti, ikinciside.. Şuan daha iyiyim. Teşekkürler ikinizede @Çiğdem Bu arada sanırım Almancaya başlıcam 🤭🤭🤭🤭
Alaman @kerem sponsor olmuş alaman aşısına
@serhatt @eskici @slhttnmtl @xemrexxx

Nisirosta sallanmış oranın sallanması tehlikeli volkan var @Çiğdem

Reactions: Çiğdem
Son düzenleme:
@Araf 'ı her gördüğümde size oy kullanmayacağım diyordu. Bir kere oy kullanmışlığı oldu mu yoksa? 4 haftadır hâlâ etikette olduğuna göre

Bayada oy vermeyenler var 😱
23 kişi en az fazladan 1 saat
hepsini geçtim @xBUGRAx niye oy vermemiş daha

------

Ve @Turkuazz

@kerem inat ediyor sadece, başka bir şey yok.

Reactions: Dosi and kerem
30 oy geldi. Aslında çok değil, 2. haftanın sonuçlarında son gün 20 kişiye yakın oy kullandı. Bu üyeler genelde hep son güne kadar oy kullanmazlar zaten. Şaşırtmadı yani.

@kerem inat ediyor sadece, başka bir şey yok.
@phoebebuffay ısrar ediyor napalım.

------

Teşekkürler Ali'cim.

30 - 40 bandında kalıyor, geçen hafta 38 di sanırım @Emre Ozansoy ? Son dakkaları seven toplumuz 😁😁😁

Reactions: 12.Adam
30 - 40 bandında kalıyor, geçen hafta 38 di sanırım @Emre Ozansoy ? Son dakkaları seven toplumuz 😁😁😁
Evet geçen hafta 38 oy kullanılmıştı. Forumda sürekli aktif olmasına rağmen kullanmayanlar yada son dakikalarda göndermeyi tercih edenler vardı.

Bodrum’a felaketlerle geldim @Dosi

Bu hafta erteledim az Birazdan yollayayım hatırlatma için teşekkürler 🤗