Pis cadı. .ssOnu ben lanse ettim
ablasıyımya oyüzdendir afet ben pikacu o oluyorAfet Güçverir'i beklerken de pikaçuyu eklemesi de tuhaftı. Bazen Atoş'u hiç anlamıyorum.
Aaa ne desem bilemedim
Herif daha az önce buraya gelip pompyın anaokul öüretmeniydi demişAaa ne desem bilemedimİyi adın babaanneye çıkmamış
Benden büyük.
Şuan staj yapıyor biraz yoğun, mühendis olup Almanya'ya geleceğim diyordu.ablasıyımya oyüzdendir afet ben pikacu o oluyor
Herkesin kendini sağlama alması lazımHerif daha az önce buraya gelip pompyın anaokul öüretmeniydi demiş
Benden büyük.
Uydur uydur ipe diz.
2005'liyim ben. Hatta 2006'lı bile olabilirim. Kimlikte yanlış yazmışlar.İftiracı başı sensin be.
Ufal da cebime gir.2005'liyim ben. Hatta 2006'lı bile olabilirim. Kimlikte yanlış yazmışlar.@Çiğdem
ben 14 15 yasındaykenmi doğdun @xemrexxx @serhatt @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Gerekli24 @Alos2005'liyim ben. Hatta 2006'lı bile olabilirim. Kimlikte yanlış yazmışlar.@Çiğdem
2-3 sene sonra doğsa anası yaşında olcakmışsınben 14 15 yasındaykenmi doğdun @xemrexxx @serhatt @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Gerekli24 @Alos
Ekli dosyayı görüntüle 106524
Kuyruklu yalan.ben 14 15 yasındaykenmi doğdun @xemrexxx @serhatt @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Gerekli24 @Alos
ben 14 15 yasındaykenmi doğdun @xemrexxx @serhatt @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Gerekli24 @Alos
Kuyruklu yalan.
Bayramda vermediğiniz harçlıkları dökülün hadi. Gidip çikolata alacağım kendime.2-3 sene sonra doğsa anası yaşında olcakmışsın
15 yaşındasın insan bi telefon bilgisayar falan ister ne çikolatası.Bayramda vermediğiniz harçlıkları dökülün hadi. Gidip çikolata alacağım kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?