eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 4. Hafta Sonuçları

Bu Haftaki Şarkılar Nasıldı?

• İyi

• Orta

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Nesi şok.
Sabahtan beri diyoruz @slhttnmtl gitti diye.
sltt gitmez o harelde hadiseydı
Sayın Sunucu bu hafta kaç oy geldi?
Son 3 sıraya geldiğimde puanları Excel tablosuna yerleştirirken bile bi' heyecan oluşuyor bende. Yalnız gerçekten elenmesini beklediğim 2-3 isim vardı. Bu ismi hiç hesaba katmamıştım.

Son 3 sıraya geldiğimde puanları Excel tablosuna yerleştirirken bile bi' heyecan oluşuyor bende. Yalnız gerçekten elenmesini beklediğim 2-3 isim vardı. Bu ismi hiç hesaba katmamıştım.
Baya merak heycanlı dizi gibi oldu the erinc olabilir dermişim

Reactions: kerem
Pamukkale'ye gelmek zorunda kaldım ondan aranıza biraz geç gelebilirim, inş tam olarak geldiğimde tüm sonuçlar açıklanmış olur ama ara ara uğrarım.

Reactions: kerem
Önceki turdaki oylar bu turdaki elenip elenmemeye etki etmiyor demi

Tahmin ediyorum ben bike düşük verdim o isme
Forumun yaş ortalaması 19 yani elenmesi normal o şarkıyla

Sunucumuz @kerem'in oyları ile geceye başlıyoruz!

Yine her zamanki gibi özenle dinleyerek puanlarımı verdim. Herkese bol şans diliyorum.

Çok iyi.

16p)
Teoman
Mor ve Ötesi
maNga
Candan Erçetin
Model
İzel

Güzel.

13p)
Pinhani
Edis
Serdar Ortaç
Merve Özbey

İdare eder.

10p)
Tarkan
Tuğba Yurt
Hadise

Hiç beğenmedim.

7p)
MFÖ
Ebru Gündeş
Yeni Türkü

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem