Bilmeyen mi var zaten.Heyecanı diri tutmak için. Eski oylama sistemini ben daha çok beğeniyorum ama.
------
Nerdesin Aşkım'ı aradan çıkar bendim. Küçük Bir Yol net daha iyi şarkı çünkü.@slhttnmtl
Bilmeyen mi var zaten.Heyecanı diri tutmak için. Eski oylama sistemini ben daha çok beğeniyorum ama.
------
Nerdesin Aşkım'ı aradan çıkar bendim. Küçük Bir Yol net daha iyi şarkı çünkü.@slhttnmtl
Öyle bir şey dediğini hatırlamıyorum. Küçük Bir Yol ile yarışsaydı bile final puanı alacağını düşünmüyordum. Çok bir fark yok iki şarkı arasında. Nerdesin Aşkım kendi döneminde daha hit bir şarkıydı.Nerdesin Aşkım'ı aradan çıkar bendim. Küçük Bir Yol net daha iyi şarkı çünkü.@slhttnmtl
Rica ederim bundan sonra sonuç konularına zamanında gelsen güzel olur.İyi puan oylayanlar @kerem @serhatt @Emre Ozansoy @Zeyno @dreamy @Dosi @xemrexxx @Angelica @slhttnmtl @Billy Kane @Ahmed @pompy @XanTier @MasacRE @Gerekli24 @eskici çok teşekkür ediyorum 🤗
------
Oda 1 puan arttırmış önceki hafta 1 puan bu hafta 2 puan oylamış
Sonuçları yarın akşam yapsaydın burada olurdumÖzel jürisin sen, hem sonuçlarda olmalısın. Hemde oylarını ilk gönderenlerden biri olmalısın.
------
Emeklerime sağlık dediğin için teşekkürler.
@slhttnmtl kafan nasıl acıyor mu?Özel jürisin sen, hem sonuçlarda olmalısın. Hemde oylarını ilk gönderenlerden biri olmalısın.
------
Kötü sunucusun, emeğine sağlık değil.Özel jürisin sen, hem sonuçlarda olmalısın. Hemde oylarını ilk gönderenlerden biri olmalısın.
------
Yarıldı.@slhttnmtl kafan nasıl acıyor mu?
Yanlış anlama ama strateji hatası yaptığını düşünüyorum. İlk haftaki şarkını bu hafta kullanmış olsan elenmezdin. Sonuçta ilk 2 haftada 3. olup final puanı almıştın.Herkese mesajları için teşekkür ederim. Bu yarışmada sanırım 4. sezonum ve her sezon aynı şeyi görmekten bıktım.Lütfen şu şarkıları dinleyerek oy verin. Arkadaşlarınıza değil.
Bundan sonra bende diğer jüriler gibi oy vereceğim. Şarkılarınızı bir kağıda yazıp masamın üstüne atarım. Masada kalanlar yüksek alır kalamayanlar düşük alır.
Hepinize iyi geceler. Sonuçta bu bir eğlence. Artık eskisi kadar kafama takmıyorum. Sadece adaletsizliğe gelemiyorum o kadar.
Şimdi halimi anladın değil mi?Kötü sunucusun, emeğine sağlık değil.
------
Yarıldı.
Foruma göre Küçük Bir Yol daha hit eminim bu hafta ilk 5'e girerdi.Öyle bir şey dediğini hatırlamıyorum. Küçük Bir Yol ile yarışsaydı bile final puanı alacağını düşünmüyordum. Çok bir fark yok iki şarkı arasında. Nerdesin Aşkım kendi döneminde daha hit bir şarkıydı.
Geçmişler olsun.Şimdi halimi anladın değil mi?
Hay Hay'ı kullanacaksın yani?Bilmeyen mi var zaten.Normalde ilk başta planlama Hay Hay, Nerdesin Aşkım... diye gidiyordu ama sonradan Küçük Bir Yol'a çevrildi ben korktum sen tavsiye verdin (ve haklısın) bunu aradan çıkarıp kurtuldum.
Denk gelmedi napalım?Sonuçları yarın akşam yapsaydın burada olurdum
Nerdesin Aşkım phoebe'nin dediği gibi hit bir şarkıydı ama foruma pek hitap etmediğini düşündüm ve yokluktan almıştım aslında onu listeye.Foruma göre Küçük Bir Yol daha hit eminim bu hafta ilk 5'e girerdi.@slhttnmtl biliyor zaten, özelden danışmıştı bana.
Hayır, sana attığım listede yoktu ya.Hay Hay'ı kullanacaksın yani?
------
Denk gelmedi napalım?
Keşke geçse geçmiyor ki.Geçmişler olsun.
Şaka maka 1 puanla 5.'lik elden gitmiş. İyi ki Mikrop'u geçen hafta aradan çıkardın da kurtuldun şarkıdan.@Forumdash abicimizle finaller hedefimiz vardı ikinci abicimiz yaşlı balık @The_Erinch le çıkarız inş
Başı sağ olsun.Atacanın bir arkadaşının babası vefat etmiş İstanbula gitmesi gerekmiş o yüzden oylarını gönderememiş bilginiz olsun...
@kerem @12.Adam @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Hay Hay çok yeni bir şarkı. Bilemedim.Nerdesin Aşkım phoebe'nin dediği gibi hit bir şarkıydı ama foruma pek hitap etmediğini düşündüm ve yokluktan almıştım aslında onu listeye.Yoksa phoebe burjuva'yı kullanma demese onu kullanıp bunu çıkarırdım.
------
Hayır, sana attığım listede yoktu ya.
Başı sağ olsun.Atacanın bir arkadaşının babası vefat etmiş İstanbula gitmesi gerekmiş o yüzden oylarını gönderememiş bilginiz olsun...
@kerem @12.Adam @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Yoğundu diye biliyorum ama bu üzücü haberi aldığım iyi oldu. En kısa sürede iletişime geçerim kendisiyle. Zaten haftayı atlattı.Atacanın bir arkadaşının babası vefat etmiş İstanbula gitmesi gerekmiş o yüzden oylarını gönderememiş bilginiz olsun...
Başı sağ olsun.
Başı sağ olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?