Canım sen artık oy kullanmaya başlamalısın @Emre OzansoyCok severim bu şarkıyı ya
Teşekkür ederimmmm abicimCandan Erçetin'in her parçası çok ayrı, çok güzel ama bu daha güzel bir sanki. Bol şans abi.
Benim için sıkıntı yok da ben daha oylamayı başaramadım ya 😂😁😀@AteşBöceği bencede sende jüri olmalısın
Oylama başladığında özelden iletişime geçer, hatta anlatırım da istersen.Benim için sıkıntı yok da ben daha oylamayı başaramadım ya 😂😁😀
Benim için sıkıntı yok da ben daha oylamayı başaramadım ya 😂😁😀
Yapma be bu şarkı da cok güzel ya ben bu şarkıyı da cok severim zaten nostalji demek ben demek😉Bu hafta Türk müzik tarihinin en sevilen şarkılarından biri olan, sözleri Yıldız Tilbe'ye ait ve soğuk kış günlerinde içimizi ısıtan tonda bir klibe sahip Kış Güneşi ile geliyoruz ☀☀☀
Yanlış bahar
Kış güneşi
Yoruldum her bulduğumda
Kaybetmekten seni
Kıyamete kadar
Kapattım kalbimi
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @Araf
Paylaşılan 3 şarkıyı da çok sevdin, oylama işi baya bir zor olacak gibi.Yapma be bu şarkı da cok güzel ya ben bu şarkıyı da cok severim zaten nostalji demek ben demek😉
Ya o kadarını biliyorum ama hiç bilmediğim şarkılar oluyor ya arada gecen 8 ini güzelce sıraladım ama gerisini sıralamayamadım takıldım kaldım😉Başarırsın canım sevdiğin şarkılara göre sıralayacaksın o kadar
Bilmediğin şarkıları dinlersin onları da ona göre değerlendirirsin ya, kolaydır.Ya o kadarını biliyorum ama hiç bilmediğim şarkılar oluyor ya arada gecen 8 ini güzelce sıraladım ama gerisini sıralamayamadım takıldım kaldım😉
Zaten şarkılar eski olunca sıralamak zor oluyor doğal olarak😉Paylaşılan 3 şarkıyı da çok sevdin, oylama işi baya bir zor olacak gibi.
Ya o kadarını biliyorum ama hiç bilmediğim şarkılar oluyor ya arada gecen 8 ini güzelce sıraladım ama gerisini sıralamayamadım takıldım kaldım😉
Eski şarkılar bir başka güzel cidden.Zaten şarkılar eski olunca sıralamak zor oluyor doğal olarak😉
Spotify'da benimde birkaç şarkıdan oluşan listem var, ama hesabımın şifresini falan unutunca kaldı.
Youtubeden oluştur benim gibi açıp açıp dinlersin gerçi şimdilik çoğu şarkı bende mevcut ama format falan atınca yitiyorum sonra unutup gidiyorum şimdiye kadar nasıl akıl edemedim ona yanıyorum😉Spotify'da benimde birkaç şarkıdan oluşan listem var, ama hesabımın şifresini falan unutunca kaldı.Tekrar oluşturmaya da üşendim.
Kavak Yelleri ni izlemişsin belli.Bu hafta Pinhani'nin özel şarkılarından biri olan "İstanbul'da" ile geliyoruz. Herkese başarılar.
Recap: 0.20 - 1.23
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @Araf
Bir zamanlar en sevdiğim diziydi.Kavak Yelleri ni izlemişsin belli.
Ahahaah ... Kimi severdin? İki heceli ismi olanı söyle de düşüp bayılayım.Bir zamanlar en sevdiğim diziydi.Az izlemedik zamanında.
Tüm isimler iki heceli.Ahahaah ... Kimi severdin? İki heceli ismi olanı söyle de düşüp bayılayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?