Damien Duff
Süper Favori Üye
Shirley nin sevdiği şarkılardan uzak dursunlar @Emre Ozansoy @eskiciÖzel jüriniz olarak tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum![]()
Shirley nin sevdiği şarkılardan uzak dursunlar @Emre Ozansoy @eskiciÖzel jüriniz olarak tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum![]()
Shirley kim @pompy? Neden uzak dursunlar?Shirley nin sevdiği şarkılardan uzak dursunlar @Emre Ozansoy @eskici
Çok iyi olmuş, @kerem den daha iyi hazırlamışsın o kısmıUnutmayayım diye dün hazırladım o kısmı.![]()
Dursunlar reyizShirley nin sevdiği şarkılardan uzak dursunlar @Emre Ozansoy @eskici
Benim İrlandadayken hoşlandığım kız demi lovato nun şarkıları özellikle sesi iyiydi üzüyor beni pandemi patlayınca yarım kaldı işShirley kim @pompy? Neden uzak dursunlar?
Yabancı şarkı yok daha bu sezon @pompy.Benim İrlandadayken hoşlandığım kız demi lovato nun şarkıları özellikle
Evet, dün elendi. İki haftanın toplamında en düşük puanı o aldı.Demi lovato elendi her halde
Bilmiyordunuz her yer de pandemi çıkmasa mahalleden arkadaşımın düğününe götürecektim partnerim olarakEvet, dün elendi. İki haftanın toplamında en düşük puanı o aldı.
Daha güzel bir seçim bekliyorum bu hafta senden.Herkese başarılar, şarkımı bu akşam ya da yarın paylaşırım![]()
Teşekkür ederim abla.@Emre Ozansoy ablacım başarılar diliyorum şimdiden kolay gelsin diyorum 3.hafta hayırlı olsun tüm yarışmacılara başarılarr![]()
Bu hafta Türk müzik tarihinin en sevilen şarkılarından biri olan, sözleri Yıldız Tilbe'ye ait ve soğuk kış günlerinde içimizi ısıtan tonda bir klibe sahip Kış Güneşi ile geliyoruz ☀☀☀
Yanlış bahar
Kış güneşi
Yoruldum her bulduğumda
Kaybetmekten seni
Kıyamete kadar
Kapattım kalbimi
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @Araf
Tarkanı severimBu hafta Türk müzik tarihinin en sevilen şarkılarından biri olan, sözleri Yıldız Tilbe'ye ait ve soğuk kış günlerinde içimizi ısıtan tonda bir klibe sahip Kış Güneşi ile geliyoruz ☀☀☀
Yanlış bahar
Kış güneşi
Yoruldum her bulduğumda
Kaybetmekten seni
Kıyamete kadar
Kapattım kalbimi
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @Araf
Çok erken değil mi?Bu hafta Türk müzik tarihinin en sevilen şarkılarından biri olan, sözleri Yıldız Tilbe'ye ait ve soğuk kış günlerinde içimizi ısıtan tonda bir klibe sahip Kış Güneşi ile geliyoruz ☀☀☀
Yanlış bahar
Kış güneşi
Yoruldum her bulduğumda
Kaybetmekten seni
Kıyamete kadar
Kapattım kalbimi
Tarkan'ın sevdiğim bir parçası, ama ilerleyen haftalarda kullanacağını düşünmüştüm. Şaşırdım.Bu hafta Türk müzik tarihinin en sevilen şarkılarından biri olan, sözleri Yıldız Tilbe'ye ait ve soğuk kış günlerinde içimizi ısıtan tonda bir klibe sahip Kış Güneşi ile geliyoruz ☀☀☀
Yanlış bahar
Kış güneşi
Yoruldum her bulduğumda
Kaybetmekten seni
Kıyamete kadar
Kapattım kalbimi