@Dosi kanalına alsın o yarışmayıO ne zaman başlayacak bir daha. Seni şampiyon yaptırmayacaz
O çok fena. Her şeyde gözü var
@Dosi kanalına alsın o yarışmayıO ne zaman başlayacak bir daha. Seni şampiyon yaptırmayacaz
O çok fena. Her şeyde gözü var
İnsan bari plaket yaptırır olacak ama oto düzeltme sağ olsun rezil eklemiş ve plaketi de sanırım ben yanlış yazdım.@slhttnmtl rezil paket ne ?
Hangi parlağın dizisini izlediysen uykun kaçtı tabi yaşın gereğiUyumadım uykum gelmedi teyzoşum
İnsan bari plaket yaptırır olacak ama oto düzeltme sağ olsun rezil eklemiş ve plaketi de sanırım ben yanlış yazdım.
Hogatha bile koca buldu eylülde evleniyor @Angelica derdine yansınHogatha görünmüş uykusu kaçmış.@xemrexxx
O ne demek @slhttnmtlRezil terimi ile @xemrexxx bağlantısını kuramadım ben. Neden otomatik yaptı ki klavye
Kimdir bu hogatha?Hogatha bile koca buldu eylülde evleniyor @Angelica derdine yansın
xemrexxx yazmadım ya mesaja, hem şey işte şu tepede çıkanlara ben bastım oto düzeltme kapalı yanlış o.Rezil terimi ile @xemrexxx bağlantısını kuramadım ben. Neden otomatik yaptı ki klavye
Telefonumda xemrexxx = rezil diye kodlayacak halim yok ya
xemrexxx yazmadım ya mesaja, hem şey işte şu tepede çıkanlara ben bastım oto düzeltme kapalı yanlış o.
En çok r'li rezil kullanıyorum galiba.
Ben rezil demedim ama sen hayvan muamelesi yaptın, bu mesaja sor sorunuBende emre gibi evde beslemelik tatlı bir çocuğa bunu dedin sandım.
Ailen düzgün bakamamış yani o zaman sana, yoksa neden evlat edinme ihtiyacı duysun ki, hele durumun çok vahim olacak ki senden küçük birisi istiyor bunu
Yalan mı dediklerimSen banlanmak istiyorsun galiba. Ama kıyamam yine de sana
Ailen düzgün bakamamış yani o zaman sana, yoksa neden evlat edinme ihtiyacı duysun ki, hele durumun çok vahim olacak ki senden küçük birisi istiyor bunu@xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?