Bu giften ne anlam çıkıyor?3 hafta boyunca yüksek veren me;
![]()
Ama rakipleri oylarımla yok etme şansım var.Elendin artık. Bundan sonra telafi etme şansın yok.![]()
Büyük bir keyifle.Beter et hepsini.![]()
Hadise’nin sevdiğim şarkıları var ama diğer şarkılar da önemli tabiSen daha ben harika şarkılarımla gelince tam puan ver de o zaman daha büyüklerini yapıcam![]()
Ben 10 üstü puan verdim. Başkasını çekiştirKuz toygar ışıklı bu şarkıyla mı elenmiş hadi @denizz19 un kulağını kıvırcık saçları kapamış ; @The_Erinch @Angelica @Dosi yaşları gereği duyma sorunı yaşıyor ; @Tolstoyevski breaking bad müziği beklerken dudaktan kalbe müziği geldi diye düşük verdi ; @batuhankaralar ay yapımdan Red yedi diye elem yaptı kalan 30 kişide de müzik kulağı yok 😱 vallahi şok 😱 😱 😱
------
@serhatt ı örnek alırsam başım ahlak polisiyle derde girer![]()
2 kere 1. ; 1 kere 2. Bitirdiğim için benceYıllardır jüri başkanı olduğun için jüri başkanısın, kimseyi kandırma![]()
@Angelica gibi 55 yaşına kadar kocasız kal emi. SsBen Emre'cim derken @Emre Ozansoy 'u kasttetim. Senin rezil oylarına ne teşekkür edeyim![]()
Bu giften ne anlam çıkıyor?
Ama rakipleri oylarımla yok etme şansım var.
Büyük bir keyifle.![]()
Kim bilir insanları nelerle tehdit ettin de 2 kere 1. | 1 kere 2. oldun2 kere 1. ; 1 kere 2. Bitirdiğim için bence![]()
Söz vermeyeyim,duruma göre bakarız.Bir elin nesi var iki elin sesi var. Gel ortak hareket edelim![]()
1. Liklerim albüm yarışmasında da olabilir tam hatırlayamadım ama en iyi müzik kulağı bende zamanında @denizz19 u eleştirmesem Ajdar gibi başımıza çıkacaktıKim bilir insanları nelerle tehdit ettin de 2 kere 1. | 1 kere 2. oldun![]()
Tabi yani en azından onun eli yemeğe el işine yatkın sende o da yok bence ağla@Angelica elini sallasan ellisi bir kere.![]()
2 kere 1. ; 1 kere 2. Bitirdiğim için bence
------
@Angelica gibi 55 yaşına kadar kocasız kal emi. Ss
Kim bilir insanları nelerle tehdit ettin de 2 kere 1. | 1 kere 2. oldun![]()
1. Liklerim albüm yarışmasında da olabilir tam hatırlayamadım ama en iyi müzik kulağı bende zamanında @denizz19 u eleştirmesem Ajdar gibi başımıza çıkacaktı
------
Tabi yani en azından onun eli yemeğe el işine yatkın sende o da yok bence ağla![]()
Bu yarışmanın albümlü olanı da var onda olmuşumdurBen bu etkinliğin tarihçesi kısmına bakmıştım. Hiç Emre'nin adı yoktu. Başka şarkı yarışması var mı?
![]()
eTV - MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta
Bundan tam 8 yıl önce @GunesinOglu tarafından keşfedilen ve sunulan MusicSurvivor macerası 4 sezonun ardından yarışmada ayrıca çok emeği geçen @Çiğdem'in sunumuyla da 8. sezona kadar ilerledi. 9. sezondan itibaren moderatörlüğünü üstlendiğim bu programın 10. sezonunu @GunesinOglu ve @Çiğdem'e...fav10.net
Sağol canım@Angelica elini sallasan ellisi bir kere.![]()
1. Liklerim albüm yarışmasında da olabilir tam hatırlayamadım ama en iyi müzik kulağı bende zamanında @denizz19 u eleştirmesem Ajdar gibi başımıza çıkacaktı
------
Tabi yani en azından onun eli yemeğe el işine yatkın sende o da yok bence ağla![]()
İnsan bari rezil paket yaptırır da çaktırmadan oraya bakar konuşmadan önce1. Liklerim albüm yarışmasında da olabilir tam hatırlayamadım ama en iyi müzik kulağı bende zamanında @denizz19 u eleştirmesem Ajdar gibi başımıza çıkacaktı
------
@serhatt da öyle diyordu şimdi 7 kocalı hürmüz olduBen bu etkinliğin tarihçesi kısmına bakmıştım. Hiç Emre'nin adı yoktu. Başka şarkı yarışması var mı?
![]()
eTV - MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta
Bundan tam 8 yıl önce @GunesinOglu tarafından keşfedilen ve sunulan MusicSurvivor macerası 4 sezonun ardından yarışmada ayrıca çok emeği geçen @Çiğdem'in sunumuyla da 8. sezona kadar ilerledi. 9. sezondan itibaren moderatörlüğünü üstlendiğim bu programın 10. sezonunu @GunesinOglu ve @Çiğdem'e...fav10.net
------
Bir erkeğe ihtiyacım yok![]()
Kuz sen uyumadın mu teyzoşSağol canım
Oo neler duyuyorum![]()
Bu yarışmanın albümlü olanı da var onda olmuşumdursezen aksu ve Barış akarsu ile 1.; yıldız tilbe ile 2.oldum
![]()
@serhatt da öyle diyordu şimdi 7 kocalı hürmüz oldu![]()
Ay rezil nereden çıktı.İnsan bari rezil paket yaptırır da çaktırmadan oraya bakar konuşmadan önceNeyse 100 yılın başı hayra vesile olmuşsun
![]()
Kuz sen uyumadın mu teyzoş![]()