eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 3. Hafta Sonuçları

3 hafta boyunca yüksek veren me;

dans-evleneceksen-gel-solmaz-2.gif
Bu giften ne anlam çıkıyor? (b)
Elendin artık. Bundan sonra telafi etme şansın yok.:A
Ama rakipleri oylarımla yok etme şansım var. :A
Beter et hepsini. :Z
Büyük bir keyifle. :Z

Kuz toygar ışıklı bu şarkıyla mı elenmiş hadi @denizz19 un kulağını kıvırcık saçları kapamış ; @The_Erinch @Angelica @Dosi yaşları gereği duyma sorunı yaşıyor ; @Tolstoyevski breaking bad müziği beklerken dudaktan kalbe müziği geldi diye düşük verdi ; @batuhankaralar ay yapımdan Red yedi diye elem yaptı kalan 30 kişide de müzik kulağı yok 😱 vallahi şok 😱 😱 😱
------

@serhatt ı örnek alırsam başım ahlak polisiyle derde girer:A
Ben 10 üstü puan verdim. Başkasını çekiştir :A

2 kere 1. ; 1 kere 2. Bitirdiğim için bence :A
------

@Angelica gibi 55 yaşına kadar kocasız kal emi. Ss

Kim bilir insanları nelerle tehdit ettin de 2 kere 1. | 1 kere 2. oldun :A

Ben bu etkinliğin tarihçesi kısmına bakmıştım. Hiç Emre'nin adı yoktu. Başka şarkı yarışması var mı?:A

------

1. Liklerim albüm yarışmasında da olabilir tam hatırlayamadım ama en iyi müzik kulağı bende zamanında @denizz19 u eleştirmesem Ajdar gibi başımıza çıkacaktı :A
------

Tabi yani en azından onun eli yemeğe el işine yatkın sende o da yok bence ağla :A

Bir erkeğe ihtiyacım yok:A

Ben bu etkinliğin tarihçesi kısmına bakmıştım. Hiç Emre'nin adı yoktu. Başka şarkı yarışması var mı?:A

Bu yarışmanın albümlü olanı da var onda olmuşumdur :A sezen aksu ve Barış akarsu ile 1.; yıldız tilbe ile 2.oldum:A

• İlginç
Reactions: cehennet
1. Liklerim albüm yarışmasında da olabilir tam hatırlayamadım ama en iyi müzik kulağı bende zamanında @denizz19 u eleştirmesem Ajdar gibi başımıza çıkacaktı :A
------

Tabi yani en azından onun eli yemeğe el işine yatkın sende o da yok bence ağla :A
İnsan bari rezil paket yaptırır da çaktırmadan oraya bakar konuşmadan önce :A Neyse 100 yılın başı hayra vesile olmuşsun :A

------

Bir erkeğe ihtiyacım yok:A
@serhatt da öyle diyordu şimdi 7 kocalı hürmüz oldu :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx