eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 3. Hafta Sonuçları

@xemrexxx'in ile oyları ile gece sona erdi, birazdan sonuçlar ilk mesajda!

Toygar Işıklı - Gecenin Hüznü 17
maNga - Işıkları Söndürseler 9
MFÖ - Yalnızlık Ömür Boyu 7
Teoman - Güzel Bir Gün 15
Serdar Ortaç - Mikrop 17
Merve Özbey - Unuttum Seni Ben (0.48 - 1.53) 8
Model - Böyle Akşamlar 9
Yeni Türkü - Vira Vira 12
Ebru Güneş - Ben Olmayınca 15
Pinhani - İstanbul'da 15
Mor ve Ötesi - Aşk İçinde 8
Hadise - Farkımız Var 14
Candan Erçetin - Meğer 13
Tarkan - Beni Çok Sev 16
Tuğba Yurt - Destur 11
Edis - Buz Kırağı 16
İzel - Sayın Her Şeyi Bilen 14

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Ay resmen kalitede zirve :bhr:

Tamam tamam müziği var da nakarat kısmı biraz tanıdık geldi sadece. :A

Prenses ve ikisi çok farklılar. :A Hay Hay slow olsa da üstüne Biz Burdayız çok iyi gitseydi aman neyse haftaya gelecek ya. :A
Aynen Hadise'nin tarz olarak en farklı şarkılarından biri. :A Beni dinle, pişman olmazsın. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Şaşırtıyorsun beni. :A @xemrexxx

@xemrexxx en zevksiz juri başkanısın. @kerem bence kovmalısın. :A

xxx'lere boğulasın. :Z Teşekkürler. @xemrexxx

@xemrexxx Assolistim teşekkür ederim puanın için; bu hafta üzülmedik :bhr: :bhr: :bhr:

Emeğine sağlık Emre'cim. Tepkim gereksiz yüksek puan alanlaraydı. Sana ve Emeğine atmadım olmamışı:A

Oha haspam dedim zevksiz dedim aceleden yüksek vermiş dedim ve şoklara girdim, cevhermişsin mübarek :A @xemrexxx

@xemrexxx dede beyin ruhu üstünde olsun :A
------

Yarışma 1 gün sürdü:A

@Özgür , pitbull un dişlemesi iyi gelmiş bak akıllanmış. :Z

Ay bu melun 16 puan mı vermiş yoksa astigmatım mı azdı 😱
Rica ederim :) beni sizler var ettiniz cüri başkanı yaptınız demek isterdim ama siz kimsiniz be esas ben sizi yarattım :A kıymetini bilin :bhr:

Onu sen belirle, adaylar belli. Hay Hay'ı kullanma bence de 15 şarkı rahat çıkar zaten. Küçük Bir Yol'u kullanırsın yenilerden. :A
Demin kullan deyince haftaya onu kullanacağım diyordum neyse o kadar hit şarkılar var elimizde. Küçük Bir Yol bu hafta olsun o zaman Hay Hay'a bye bye. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
@12.Adam yüksek puanlar veremedim kusura bakma ama gelecek sezon umarım katılırsın seni görmeyi çok isterim ❤ :bhr: o zaman da güçlü rakiplerin olmazsa yüksek puan vermeye çalışıcam ❤

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam
Kuz toygar ışıklı bu şarkıyla mı elenmiş hadi @denizz19 un kulağını kıvırcık saçları kapamış ; @The_Erinch @Angelica @Dosi yaşları gereği duyma sorunı yaşıyor ; @Tolstoyevski breaking bad müziği beklerken dudaktan kalbe müziği geldi diye düşük verdi ; @batuhankaralar ay yapımdan Red yedi diye elem yaptı kalan 30 kişide de müzik kulağı yok 😱 vallahi şok 😱 😱 😱
------

Rezalet oylarınla yarışmanın kalitesini düşürüyorsun. Juri başkanlığı unvanın elinden alınmalı kesinlikle. :A @kerem

Biraz @serhatt'ı örnek al. :A
@serhatt ı örnek alırsam başım ahlak polisiyle derde girer:A