Bende senden görmediğim için garipsedim de neyse alışmış olduk artık.Dilimde tüy bitti alış artık diye.Bana güvendiğim yerden düşük puanlar gelince dolmuş olabilirim, sana patladım.
![]()
Bende senden görmediğim için garipsedim de neyse alışmış olduk artık.Dilimde tüy bitti alış artık diye.Bana güvendiğim yerden düşük puanlar gelince dolmuş olabilirim, sana patladım.
![]()
Hay Hay yeni olduğu için kullanacaksan daha fazla bekletme diye dedim ben de. Prenses birkaç hafta daha bekleyebilir. Biz Burdayız'ı da kullan mutlaka.Onu şöyle 10. haftaya yaklaşalım da.Hay Hay çok yeni ama bilemedim.
Nerdesin Aşkım, Prenses diye gidip sonra biraz daha eskilere döneceğim galiba.
![]()
Dur o zaman değişikliğe gidip Hay Hay, Nerdesin Aşkım veya Biz Burdayız diye gidiyorum o zaman.Hay Hay yeni olduğu için kullanacaksan daha fazla bekletme diye dedim ben de. Prenses birkaç hafta daha bekleyebilir. Biz Burdayız'ı da kullan mutlaka.![]()
Sen bana kaç verdin@mrt-06 berbat puan, yazıklar olsun.![]()
Whatsapp mesajlarıma cevap versene sen ya.Zevksiz@mrt-06
Gıı bilmiyon mu bu şarkıyı genç kızlığımızın şarkısıydı.@mrt-06
Bu hafta oy verirken kafam iyiydi, kusura bakmayın yoksa MFÖ'ye 5 yerine 1 vermem gerekiyordu.Doğum gününde verdiğim hediyeye yazık@mrt-06
8 iyi puan bence canım.8 ne üzdü ne sevindirdi ama sağ ol yine de janim. @mrt-06
Bu sahne benim favori sahnem. Hem Ferhunde'nin ağlaması, hem o sondaki flashback sahnesi...
Gönlüm Göçebe'yi oylamak isterdim cidden. Erken gittin.@12.Adam
Biz Burdayız'ı bilmiyor musun? 😳 Kullan mutlaka. Bu haftalarda kullanırsan iyi gideceğini düşünüyorum.Dur o zaman değişikliğe gidip Hay Hay, Nerdesin Aşkım veya Biz Burdayız diye gidiyorum o zaman.Yalnız Biz Burdayız isim olarak tanıdık gelmiyor. Bakmak lazım ona göre kulağım alışsın da recap yapıyım.
![]()
Totalde önemi kalmamış@Dosi beni bitirdi tam puan vermekten son anda vazgeçmiş, 1 puanın önemi işte...![]()
Gönlüm Göçebe, Sonunda, Uzak, Takvim, Tebessüm, Yoksun, Kızım vs harika şarkıları var cidden. @12.Adam en iyi şarkılarını kullanmadan elendi, ilk hafta Tebessüm'ü kullanmıştı sadece onda da çok iyi gidip 4.olmuştu diye hatırlıyorum.Geçen gün finalde izlemiştim galiba. Etkisinde kalmıştım. Yine aynısı oldu. Harika şarkıları var dizinin![]()
Onca rezilliğin içinde elene elene Toygar elenmiş, hiç üzülme @12.Adam sen değil onlar kaybetti.![]()
Son sahne beni bitiriyor.
Alı Rıza bey: "Bende ölmedim daha"
Dedikten sonra şarkı patlıyor. Duygu seli tavan. Bunu nasıl oylamadik biz yaa.@12.Adam @phoebebuffay @AteşBöceği
Eline sağlık @Emre Ozansoymobil ile olan zorluğu en iyi bilenlerdenim.
Tebrikler @The_Erinch @Tolstoyevski @Silinmiş Üye Teoman hiç tarzım değil ama bu haftaki şarkısını beğenmiştim. Fazla güzel şarkılar vardı, bir kaç sıra daha yukarda olabilirdi.
@12.Adam geçmiş olsun.
Bu sahne benim favori sahnem. Hem Ferhunde'nin ağlaması, hem o sondaki flashback sahnesi...
Gönlüm Göçebe'yi oylamak isterdim cidden. Erken gittin.@12.Adam
Şimdi düşük puan verenler korksun benden. Ferhunde ile Oğuz gibi musallat olacağım.
Boş ver. Olmuş bitmiş hafta, konuşmaya gerek yok.Sen bana kaç verdin![]()
Love is love@denizz19 tenhada publicte her yerde kıstırırım.![]()
Tamam tamam müziği var da nakarat kısmı biraz tanıdık geldi sadece.Biz Burdayız'ı bilmiyor musun? 😳 Kullan mutlaka. Bu haftalarda kullanırsan iyi gideceğini düşünüyorum.![]()
Gönlüm Göçebe, Sonunda, Uzak, Takvim, Tebessüm, Yoksun, Kızım vs harika şarkıları var cidden. @12.Adam en iyi şarkılarını kullanmadan elendi, ilk hafta Tebessüm'ü kullanmıştı sadece onda da çok iyi gidip 4.olmuştu diye hatırlıyorum.![]()
3 hafta boyunca yüksek veren me;Şimdi düşük puan verenler korksun benden. Ferhunde ile Oğuz gibi musallat olacağım.![]()
Şimdi düşük puan verenler korksun benden. Ferhunde ile Oğuz gibi musallat olacağım.![]()