eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 3. Hafta Sonuçları

Onu şöyle 10. haftaya yaklaşalım da. :A Hay Hay çok yeni ama bilemedim. :A Nerdesin Aşkım, Prenses diye gidip sonra biraz daha eskilere döneceğim galiba. :A
Hay Hay yeni olduğu için kullanacaksan daha fazla bekletme diye dedim ben de. Prenses birkaç hafta daha bekleyebilir. Biz Burdayız'ı da kullan mutlaka. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Candan Erçetin'in zirvede olmasına sevindim. Tebrikler @The_Erinch :A
İlk dinlediğimde gönderdiğim listeyi göndersem zirvede olamiyormuşsun Erinç abi. Ekstra bir teşekkür edebilirsin:A

Teoman'ın hakettiğine yaklaşmasına ayrı mutlu oldum. @Silinmiş Üye :Z Tarkan'a tebrikler. Forum halkı uygun görmüş tebrik ederim @Tolstoyevski :D

@Emre Ozansoy güzel yönettin. Tebrik ederim senide :bhr:

Hay Hay yeni olduğu için kullanacaksan daha fazla bekletme diye dedim ben de. Prenses birkaç hafta daha bekleyebilir. Biz Burdayız'ı da kullan mutlaka. :A
Dur o zaman değişikliğe gidip Hay Hay, Nerdesin Aşkım veya Biz Burdayız diye gidiyorum o zaman. :A Yalnız Biz Burdayız isim olarak tanıdık gelmiyor. Bakmak lazım ona göre kulağım alışsın da recap yapıyım. :A

• İlginç
Reactions: phoebebuffay
@mrt-06 berbat puan, yazıklar olsun. :A
Sen bana kaç verdin :A
Whatsapp mesajlarıma cevap versene sen ya. :A
Gıı bilmiyon mu bu şarkıyı genç kızlığımızın şarkısıydı. :A @mrt-06
Doğum gününde verdiğim hediyeye yazık :( @mrt-06
Bu hafta oy verirken kafam iyiydi, kusura bakmayın yoksa MFÖ'ye 5 yerine 1 vermem gerekiyordu. :A @bazinga
8 ne üzdü ne sevindirdi ama sağ ol yine de janim. @mrt-06
8 iyi puan bence canım. :(

Dur o zaman değişikliğe gidip Hay Hay, Nerdesin Aşkım veya Biz Burdayız diye gidiyorum o zaman. :A Yalnız Biz Burdayız isim olarak tanıdık gelmiyor. Bakmak lazım ona göre kulağım alışsın da recap yapıyım. :A
Biz Burdayız'ı bilmiyor musun? 😳 Kullan mutlaka. Bu haftalarda kullanırsan iyi gideceğini düşünüyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Geçen gün finalde izlemiştim galiba. Etkisinde kalmıştım. Yine aynısı oldu. Harika şarkıları var dizinin:(
Gönlüm Göçebe, Sonunda, Uzak, Takvim, Tebessüm, Yoksun, Kızım vs harika şarkıları var cidden. @12.Adam en iyi şarkılarını kullanmadan elendi, ilk hafta Tebessüm'ü kullanmıştı sadece onda da çok iyi gidip 4.olmuştu diye hatırlıyorum. :A

Onca rezilliğin içinde elene elene Toygar elenmiş, hiç üzülme @12.Adam sen değil onlar kaybetti. :Z

Son sahne beni bitiriyor.

Alı Rıza bey: "Bende ölmedim daha"
Dedikten sonra şarkı patlıyor. Duygu seli tavan. Bunu nasıl oylamadik biz yaa.:( @12.Adam @phoebebuffay @AteşBöceği

Eline sağlık @Emre Ozansoy :bhr: mobil ile olan zorluğu en iyi bilenlerdenim.

Tebrikler @The_Erinch @Tolstoyevski @Silinmiş Üye Teoman hiç tarzım değil ama bu haftaki şarkısını beğenmiştim. Fazla güzel şarkılar vardı, bir kaç sıra daha yukarda olabilirdi.

@12.Adam geçmiş olsun.

Bu sahne benim favori sahnem. Hem Ferhunde'nin ağlaması, hem o sondaki flashback sahnesi... :T

Gönlüm Göçebe'yi oylamak isterdim cidden. Erken gittin. :( @12.Adam

Geçmiş olsun @12.Adam hiç beklemiyordum valla :(

Emeklerine sağlık :Z @Emre Ozansoy @kerem
Şimdi düşük puan verenler korksun benden. Ferhunde ile Oğuz gibi musallat olacağım. :A

Biz Burdayız'ı bilmiyor musun? 😳 Kullan mutlaka. Bu haftalarda kullanırsan iyi gideceğini düşünüyorum. :A
Tamam tamam müziği var da nakarat kısmı biraz tanıdık geldi sadece. :A

Prenses ve ikisi çok farklılar. :A Hay Hay slow olsa da üstüne Biz Burdayız çok iyi gitseydi aman neyse haftaya gelecek ya. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Gönlüm Göçebe, Sonunda, Uzak, Takvim, Tebessüm, Yoksun, Kızım vs harika şarkıları var cidden. @12.Adam en iyi şarkılarını kullanmadan elendi, ilk hafta Tebessüm'ü kullanmıştı sadece onda da çok iyi gidip 4.olmuştu diye hatırlıyorum. :A

Sorma. Aşkı Memnu, yaprak dökümü gibi dizilerin müzikleri varken vakit kaybıydı Dudaktan kalbe.:(

• Üzücü
Reactions: 12.Adam
Şimdi düşük puan verenler korksun benden. Ferhunde ile Oğuz gibi musallat olacağım. :A
3 hafta boyunca yüksek veren me;

dans-evleneceksen-gel-solmaz-2.gif

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam

Forum İstatistikleri

Konular
173,105
Üyeler
8,483
Son Üye
justking