Bu giften ne anlam çıkıyor?3 hafta boyunca yüksek veren me;
Ama rakipleri oylarımla yok etme şansım var.Elendin artık. Bundan sonra telafi etme şansın yok.
Büyük bir keyifle.Beter et hepsini.
Hadise’nin sevdiğim şarkıları var ama diğer şarkılar da önemli tabiSen daha ben harika şarkılarımla gelince tam puan ver de o zaman daha büyüklerini yapıcam
Ben 10 üstü puan verdim. Başkasını çekiştirKuz toygar ışıklı bu şarkıyla mı elenmiş hadi @denizz19 un kulağını kıvırcık saçları kapamış ; @The_Erinch @Angelica @Dosi yaşları gereği duyma sorunı yaşıyor ; @Tolstoyevski breaking bad müziği beklerken dudaktan kalbe müziği geldi diye düşük verdi ; @batuhankaralar ay yapımdan Red yedi diye elem yaptı kalan 30 kişide de müzik kulağı yok 😱 vallahi şok 😱 😱 😱
------
@serhatt ı örnek alırsam başım ahlak polisiyle derde girer
2 kere 1. ; 1 kere 2. Bitirdiğim için benceYıllardır jüri başkanı olduğun için jüri başkanısın, kimseyi kandırma
@Angelica gibi 55 yaşına kadar kocasız kal emi. SsBen Emre'cim derken @Emre Ozansoy 'u kasttetim. Senin rezil oylarına ne teşekkür edeyim
Bu giften ne anlam çıkıyor?
Ama rakipleri oylarımla yok etme şansım var.
Büyük bir keyifle.
Kim bilir insanları nelerle tehdit ettin de 2 kere 1. | 1 kere 2. oldun2 kere 1. ; 1 kere 2. Bitirdiğim için bence
Söz vermeyeyim,duruma göre bakarız.Bir elin nesi var iki elin sesi var. Gel ortak hareket edelim
1. Liklerim albüm yarışmasında da olabilir tam hatırlayamadım ama en iyi müzik kulağı bende zamanında @denizz19 u eleştirmesem Ajdar gibi başımıza çıkacaktıKim bilir insanları nelerle tehdit ettin de 2 kere 1. | 1 kere 2. oldun
Tabi yani en azından onun eli yemeğe el işine yatkın sende o da yok bence ağla@Angelica elini sallasan ellisi bir kere.
2 kere 1. ; 1 kere 2. Bitirdiğim için bence
------
@Angelica gibi 55 yaşına kadar kocasız kal emi. Ss
Kim bilir insanları nelerle tehdit ettin de 2 kere 1. | 1 kere 2. oldun
1. Liklerim albüm yarışmasında da olabilir tam hatırlayamadım ama en iyi müzik kulağı bende zamanında @denizz19 u eleştirmesem Ajdar gibi başımıza çıkacaktı
------
Tabi yani en azından onun eli yemeğe el işine yatkın sende o da yok bence ağla
Bu yarışmanın albümlü olanı da var onda olmuşumdurBen bu etkinliğin tarihçesi kısmına bakmıştım. Hiç Emre'nin adı yoktu. Başka şarkı yarışması var mı?
eTV - MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta
Bundan tam 8 yıl önce @GunesinOglu tarafından keşfedilen ve sunulan MusicSurvivor macerası 4 sezonun ardından yarışmada ayrıca çok emeği geçen @Çiğdem'in sunumuyla da 8. sezona kadar ilerledi. 9. sezondan itibaren moderatörlüğünü üstlendiğim bu programın 10. sezonunu @GunesinOglu ve @Çiğdem'e...fav10.net
Sağol canım@Angelica elini sallasan ellisi bir kere.
1. Liklerim albüm yarışmasında da olabilir tam hatırlayamadım ama en iyi müzik kulağı bende zamanında @denizz19 u eleştirmesem Ajdar gibi başımıza çıkacaktı
------
İnsan bari rezil paket yaptırır da çaktırmadan oraya bakar konuşmadan önce1. Liklerim albüm yarışmasında da olabilir tam hatırlayamadım ama en iyi müzik kulağı bende zamanında @denizz19 u eleştirmesem Ajdar gibi başımıza çıkacaktı
------
@serhatt da öyle diyordu şimdi 7 kocalı hürmüz olduBen bu etkinliğin tarihçesi kısmına bakmıştım. Hiç Emre'nin adı yoktu. Başka şarkı yarışması var mı?
eTV - MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta
Bundan tam 8 yıl önce @GunesinOglu tarafından keşfedilen ve sunulan MusicSurvivor macerası 4 sezonun ardından yarışmada ayrıca çok emeği geçen @Çiğdem'in sunumuyla da 8. sezona kadar ilerledi. 9. sezondan itibaren moderatörlüğünü üstlendiğim bu programın 10. sezonunu @GunesinOglu ve @Çiğdem'e...fav10.net ------
Bir erkeğe ihtiyacım yok
Kuz sen uyumadın mu teyzoşSağol canım
Oo neler duyuyorum
Bu yarışmanın albümlü olanı da var onda olmuşumdursezen aksu ve Barış akarsu ile 1.; yıldız tilbe ile 2.oldum
@serhatt da öyle diyordu şimdi 7 kocalı hürmüz oldu
Ay rezil nereden çıktı.İnsan bari rezil paket yaptırır da çaktırmadan oraya bakar konuşmadan önceNeyse 100 yılın başı hayra vesile olmuşsun
Kuz sen uyumadın mu teyzoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?