eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 3. Hafta Sonuçları

Ay resmen kalitede zirve

Tamam tamam müziği var da nakarat kısmı biraz tanıdık geldi sadece.

Prenses ve ikisi çok farklılar.
Hay Hay slow olsa da üstüne Biz Burdayız çok iyi gitseydi aman neyse haftaya gelecek ya.
Aynen Hadise'nin tarz olarak en farklı şarkılarından biri.
Beni dinle, pişman olmazsın.

Reactions: slhttnmtl
Şaşırtıyorsun beni.
@xemrexxx

@xemrexxx en zevksiz juri başkanısın. @kerem bence kovmalısın.

xxx'lere boğulasın.
Teşekkürler. @xemrexxx

@xemrexxx Assolistim teşekkür ederim puanın için; bu hafta üzülmedik

Emeğine sağlık Emre'cim. Tepkim gereksiz yüksek puan alanlaraydı. Sana ve Emeğine atmadım olmamışı

Oha haspam dedim zevksiz dedim aceleden yüksek vermiş dedim ve şoklara girdim, cevhermişsin mübarek
@xemrexxx

@xemrexxx dede beyin ruhu üstünde olsun

------

Yarışma 1 gün sürdü

@Özgür , pitbull un dişlemesi iyi gelmiş bak akıllanmış.

Ay bu melun 16 puan mı vermiş yoksa astigmatım mı azdı 😱
Rica ederim
beni sizler var ettiniz cüri başkanı yaptınız demek isterdim ama siz kimsiniz be esas ben sizi yarattım
kıymetini bilin

En kötü çok uzun zamandan sonra dinledim ama ilk dinleyişimde beğendim.
Zaten kullanacağım derdim hangisi önce olsun sadece.
Onu sen belirle, adaylar belli. Hay Hay'ı kullanma bence de 15 şarkı rahat çıkar zaten. Küçük Bir Yol'u kullanırsın yenilerden.

Reactions: slhttnmtl
Onu sen belirle, adaylar belli. Hay Hay'ı kullanma bence de 15 şarkı rahat çıkar zaten. Küçük Bir Yol'u kullanırsın yenilerden.
Demin kullan deyince haftaya onu kullanacağım diyordum neyse o kadar hit şarkılar var elimizde. Küçük Bir Yol bu hafta olsun o zaman Hay Hay'a bye bye.

Reactions: phoebebuffay
@12.Adam yüksek puanlar veremedim kusura bakma ama gelecek sezon umarım katılırsın seni görmeyi çok isterim ❤
o zaman da güçlü rakiplerin olmazsa yüksek puan vermeye çalışıcam ❤

Son düzenleme:
Reactions: 12.Adam
Kuz toygar ışıklı bu şarkıyla mı elenmiş hadi @denizz19 un kulağını kıvırcık saçları kapamış ; @The_Erinch @Angelica @Dosi yaşları gereği duyma sorunı yaşıyor ; @Tolstoyevski breaking bad müziği beklerken dudaktan kalbe müziği geldi diye düşük verdi ; @batuhankaralar ay yapımdan Red yedi diye elem yaptı kalan 30 kişide de müzik kulağı yok 😱 vallahi şok 😱 😱 😱
------

Rezalet oylarınla yarışmanın kalitesini düşürüyorsun. Juri başkanlığı unvanın elinden alınmalı kesinlikle.
@kerem

Biraz @serhatt'ı örnek al.
@serhatt ı örnek alırsam başım ahlak polisiyle derde girer