eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 3. Hafta Sonuçları

Onu şöyle 10. haftaya yaklaşalım da.
Hay Hay çok yeni ama bilemedim.
Nerdesin Aşkım, Prenses diye gidip sonra biraz daha eskilere döneceğim galiba.
Hay Hay yeni olduğu için kullanacaksan daha fazla bekletme diye dedim ben de. Prenses birkaç hafta daha bekleyebilir. Biz Burdayız'ı da kullan mutlaka.

Reactions: slhttnmtl
Candan Erçetin'in zirvede olmasına sevindim. Tebrikler @The_Erinch

İlk dinlediğimde gönderdiğim listeyi göndersem zirvede olamiyormuşsun Erinç abi. Ekstra bir teşekkür edebilirsin

Teoman'ın hakettiğine yaklaşmasına ayrı mutlu oldum. @Silinmiş Üye
Tarkan'a tebrikler. Forum halkı uygun görmüş tebrik ederim @Tolstoyevski

@Emre Ozansoy güzel yönettin. Tebrik ederim senide

Hay Hay yeni olduğu için kullanacaksan daha fazla bekletme diye dedim ben de. Prenses birkaç hafta daha bekleyebilir. Biz Burdayız'ı da kullan mutlaka.
Dur o zaman değişikliğe gidip Hay Hay, Nerdesin Aşkım veya Biz Burdayız diye gidiyorum o zaman.
Yalnız Biz Burdayız isim olarak tanıdık gelmiyor. Bakmak lazım ona göre kulağım alışsın da recap yapıyım.

Reactions: phoebebuffay
@mrt-06 berbat puan, yazıklar olsun.
Sen bana kaç verdin

Whatsapp mesajlarıma cevap versene sen ya.

Gıı bilmiyon mu bu şarkıyı genç kızlığımızın şarkısıydı.
@mrt-06
Doğum gününde verdiğim hediyeye yazık
@mrt-06
Bu hafta oy verirken kafam iyiydi, kusura bakmayın yoksa MFÖ'ye 5 yerine 1 vermem gerekiyordu.
@bazinga
8 ne üzdü ne sevindirdi ama sağ ol yine de janim. @mrt-06
8 iyi puan bence canım.

Biz Burdayız'ı bilmiyor musun? 😳 Kullan mutlaka. Bu haftalarda kullanırsan iyi gideceğini düşünüyorum.

Reactions: slhttnmtl
Geçen gün finalde izlemiştim galiba. Etkisinde kalmıştım. Yine aynısı oldu. Harika şarkıları var dizinin
Gönlüm Göçebe, Sonunda, Uzak, Takvim, Tebessüm, Yoksun, Kızım vs harika şarkıları var cidden. @12.Adam en iyi şarkılarını kullanmadan elendi, ilk hafta Tebessüm'ü kullanmıştı sadece onda da çok iyi gidip 4.olmuştu diye hatırlıyorum.

Onca rezilliğin içinde elene elene Toygar elenmiş, hiç üzülme @12.Adam sen değil onlar kaybetti.

Son sahne beni bitiriyor.

Alı Rıza bey: "Bende ölmedim daha"
Dedikten sonra şarkı patlıyor. Duygu seli tavan. Bunu nasıl oylamadik biz yaa.
@12.Adam @phoebebuffay @AteşBöceği

Bu sahne benim favori sahnem. Hem Ferhunde'nin ağlaması, hem o sondaki flashback sahnesi...

Gönlüm Göçebe'yi oylamak isterdim cidden. Erken gittin.
@12.Adam

Geçmiş olsun @12.Adam hiç beklemiyordum valla

Emeklerine sağlık
@Emre Ozansoy @kerem
Şimdi düşük puan verenler korksun benden. Ferhunde ile Oğuz gibi musallat olacağım.

Biz Burdayız'ı bilmiyor musun? 😳 Kullan mutlaka. Bu haftalarda kullanırsan iyi gideceğini düşünüyorum.
Tamam tamam müziği var da nakarat kısmı biraz tanıdık geldi sadece.

Prenses ve ikisi çok farklılar.
Hay Hay slow olsa da üstüne Biz Burdayız çok iyi gitseydi aman neyse haftaya gelecek ya.

Reactions: phoebebuffay

Sorma. Aşkı Memnu, yaprak dökümü gibi dizilerin müzikleri varken vakit kaybıydı Dudaktan kalbe.

Reactions: 12.Adam