Recapları şimdi dinliyorum da Candan Erçetin'i dinledim birkaç şarkı önceÇift haneli değilse puanım hindini yolmaya geliyorum
Recapları şimdi dinliyorum da Candan Erçetin'i dinledim birkaç şarkı önceÇift haneli değilse puanım hindini yolmaya geliyorum
Hindini sevdiğini biliyordum zaten ama haneler karşılıklı 😉Recapları şimdi dinliyorum da Candan Erçetin'i dinledim birkaç şarkı önceMerak etme bu hafta da çift haneli puan alacağı kesinleşti
Sadece recap'leri değil tamamını dinle şarkıların.Recap'lerin ilk turunu bitirdim de siz naptınız a vicdansızlar, sanırım 10 altı verdiğim şarkı yok şimdilik ve bir şekilde elemem lazım, sanırım aynı puanı verdiklerimi kendi içinde elemeye falan çalışacağım yani zor iş.
Bu arada Yaz Günü izlenme olarak sondan 3. mü ne olmuş, bu peşin hükme sevinmeli miyim üzülmeli miyim acep.
Bugünün işini yarına bıraktığım için bu haftalık sanırım böyle bir şey yapamayacağım.Sadece recap'leri değil tamamını dinle şarkıların.
Teşekkür ettim oyların için.Şimdi ne atayım bilemedim.
Büyük bir değişiklik olmazsa belki, özelden belirtebilirsin ama çok ihtimal vermiyorum.Şarkıları tekrar dinledim. Ufak tefek değişimler yapsam mı? Karar veremedim @kerem
Son saatlere bıraka bıraka en çok beni zora sokuyorsunuz, haberiniz olsun.Bu hafta eleme olduğu için mi şarkıları çok iddialı seçtiniz?İlk hafta sıralama yaparken hiç zorlanmamıştım, ama bu hafta çoğu yarışmacı güzel şarkılar seçmiş. Şimdi nasıl sıralama yapacağımı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?