The_Erinch
Favori Üye
Ukrayna içinde aşı çıkaracak diyorlarOnu başka türlü denicem![]()
Ukrayna içinde aşı çıkaracak diyorlarOnu başka türlü denicem![]()
Geri geldim elenen belli oldu.
Evet aşırı yoruldum, bittim tükendim değerimi bilin yarışmacılar.3. Hafta dinlenirsin artık.![]()
Ukrayna içinde aşı çıkaracak diyorlar![]()
![]()
![]()
Başına büyük iş aldın Emre'ciğim.
Sıkıntı yok.Evet aşırı yoruldum, bittim tükendim değerimi bilin yarışmacılar.@denizz19 @Ahmed @MayısKralı @Veteran @bazinga @The_Erinch @phoebebuffay @mesmeso
------
Başına büyük iş aldın Emre'ciğim.![]()
Ben elenirsem geçen haftaki yaptığın haksızlıktan dolayı olay çıkarırım haberin olsun.Geri geldim elenen belli oldu. İki haftanın puanlarını toplayana kadar aklım gitti.![]()
Hoşgeldin, kurban bayramına özel seni eleyelim mi?Bekliyoruz![]()
Geçen hafta iptal edilen iki oy eklense dahi elenen değişmiyor.Ben elenirsem geçen haftaki yaptığın haksızlıktan dolayı olay çıkarırım haberin olsun.![]()
Olsun o kadar havamız
Benden önce elenmesi gereken onca kötü şarkı varken miHoşgeldin, kurban bayramına özel seni eleyelim mi?![]()
Yakışır kardeşimeOlsun o kadar havamız![]()
Nereye gitti söyle geri gelsinGeri geldim elenen belli oldu. İki haftanın puanlarını toplayana kadar aklım gitti.
------
Neden iftira atıyorsun? Utan be, yediğin yemeğin üzerine hemde.![]()
Tamam o zaman.Geçen hafta iptal edilen iki oy eklense dahi elenen değişmiyor.![]()
Sen bile şarkına güvenmiyorsun, millet nasıl sevsin?Benden önce elenmesi gereken onca kötü şarkı varken mi![]()
Yani bana çatamazsın üzgünüm.Tamam o zaman.![]()
Öyle bir şey demedim uydurmaSen bile şarkına güvenmiyorsun, millet nasıl sevsin?
------
Yani bana çatamazsın üzgünüm.![]()