The_Erinch
Favori Üye
Ukrayna içinde aşı çıkaracak diyorlarOnu başka türlü denicem
Ukrayna içinde aşı çıkaracak diyorlarOnu başka türlü denicem
Geri geldim elenen belli oldu.
Evet aşırı yoruldum, bittim tükendim değerimi bilin yarışmacılar. @denizz19 @Ahmed @MayısKralı @Veteran @bazinga @The_Erinch @phoebebuffay @mesmeso3. Hafta dinlenirsin artık.
Ukrayna içinde aşı çıkaracak diyorlar
Başına büyük iş aldın Emre'ciğim.
Sıkıntı yok.Evet aşırı yoruldum, bittim tükendim değerimi bilin yarışmacılar. @denizz19 @Ahmed @MayısKralı @Veteran @bazinga @The_Erinch @phoebebuffay @mesmeso
------
Başına büyük iş aldın Emre'ciğim.
Ben elenirsem geçen haftaki yaptığın haksızlıktan dolayı olay çıkarırım haberin olsun.Geri geldim elenen belli oldu. İki haftanın puanlarını toplayana kadar aklım gitti.
Hoşgeldin, kurban bayramına özel seni eleyelim mi?Bekliyoruz
Geçen hafta iptal edilen iki oy eklense dahi elenen değişmiyor.Ben elenirsem geçen haftaki yaptığın haksızlıktan dolayı olay çıkarırım haberin olsun.
Olsun o kadar havamız@eskici ne hava attın beeeeeeee
Benden önce elenmesi gereken onca kötü şarkı varken miHoşgeldin, kurban bayramına özel seni eleyelim mi?
Yakışır kardeşimeOlsun o kadar havamız
Nereye gitti söyle geri gelsinGeri geldim elenen belli oldu. İki haftanın puanlarını toplayana kadar aklım gitti.
------
Neden iftira atıyorsun? Utan be, yediğin yemeğin üzerine hemde.
Tamam o zaman.Geçen hafta iptal edilen iki oy eklense dahi elenen değişmiyor.
Sen bile şarkına güvenmiyorsun, millet nasıl sevsin?Benden önce elenmesi gereken onca kötü şarkı varken mi
Yani bana çatamazsın üzgünüm.Tamam o zaman.
Öyle bir şey demedim uydurmaSen bile şarkına güvenmiyorsun, millet nasıl sevsin?
------
Yani bana çatamazsın üzgünüm.