Damien Duff
Süper Favori Üye
@Maskeli Fedai şeyine bakarsın edis in totosuna ne değişik bir insansın @serhatt ı sollucanGeçen de poposunu sallaya sallaya prova yapıyordu.![]()
Utandım @Özgür , Teşekkürler abicim 💯❣️@Özgür
17 puan: Yeni Türkü
16 puan: Toygar Işıklı
15 puan: Candan Erçetin
14 puan: Teoman
13 puan: Mor ve Ötesi
12 puan: Model
11 puan: MFÖ
10 puan: Ebru Gündeş
9 puan: Merve Özbey
8 puan: Hadise
7 puan: Manga
6 puan: İzel
5 puan: Serdar Ortaç
4 puan: Tarkan
3 puan: Demi Lovato
2 puan: Edis
1 puan: Tuğba Yurt
Sevdim yarışmayı, yarışmacı olmasam da merak ettim.+Yarışmacı![]()
@pompy senin gibi bir reise 4 puan yakışmadı…@pompy
Model - Dağılmak İstiyorum 11 puan
Demi Lovato - I'm Ready 18 Puan
Edis - Efsane Sensin 6 puan
maNga - Her Aşk Ölümü Tadacak 13 puan
Mor ve Ötesi - Güneye Giderken 7 puan
İzel - Hasretim 8 puan
Candan Erçetin- Sevdim Sevilmedim 10 Puan
Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler 16 puan
Merve Özbey - Allaha Emanet Ol 17 Puan
Pinhani - Beni Sen İnandır 4 puan
Ebru Gündeş - Kızıl, Mavi 1 puan
Teoman - Aşk Kırıntıları 12 puan
MFÖ - Sude 9 Puan
Serdar Ortaç - Havalı Yarim 15 puan
Toygar Işıklı - Çok Geç 3 puan
Hadise - Yaz Günü 2 puan
Tarkan - Dilli Düdük 14 puan
Yeni Türkü - Baba Bir Masal Anlat Bana 5 puan
Demi ve edis 😱- 4. Puan Durumu -
393 | Yeni Türkü
344 | Candan Erçetin
344 | Model
343 | Teoman
324 | Tarkan
294 | Ebru Gündeş
285 | Hadise
282 | Pinhani
277 | Toygar Işıklı
279 | Tuğba Yurt
274 | maNga
265 | Merve Özbey
251 | İzel
239 | Serdar Ortaç
235 | Mor ve Ötesi
229 | MFÖ
202 | Demi Lovato
135 | Edis
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Doğru yoldasın.Cok hırslısın. MvÖ için sempatim artıyor.😛
Berbat puanlar vardı, iyi bile.- 4. Puan Durumu -
KİM ELENECEK? AZ SONRA!
393 | Yeni Türkü
344 | Candan Erçetin
344 | Model
343 | Teoman
324 | Tarkan
294 | Ebru Gündeş
285 | Hadise
282 | Pinhani
277 | Toygar Işıklı
279 | Tuğba Yurt
274 | maNga
265 | Merve Özbey
251 | İzel
239 | Serdar Ortaç
235 | Mor ve Ötesi
229 | MFÖ
202 | Demi Lovato
135 | Edis
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Candan Erçetin, Model ve Teoman'ın baş başa gitmesi? 😱 Şaşırtıcı.- 4. Puan Durumu -
KİM ELENECEK? AZ SONRA!
393 | Yeni Türkü
344 | Candan Erçetin
344 | Model
343 | Teoman
324 | Tarkan
294 | Ebru Gündeş
285 | Hadise
282 | Pinhani
277 | Toygar Işıklı
279 | Tuğba Yurt
274 | maNga
265 | Merve Özbey
251 | İzel
239 | Serdar Ortaç
235 | Mor ve Ötesi
229 | MFÖ
202 | Demi Lovato
135 | Edis
Senin berbat oylarını paylaşacağım şimdi.Demi ve edis 😱
Bu kadar iyi puanla hala 11. miyim?- 4. Puan Durumu -
KİM ELENECEK? AZ SONRA!
393 | Yeni Türkü
344 | Candan Erçetin
344 | Model
343 | Teoman
324 | Tarkan
294 | Ebru Gündeş
285 | Hadise
282 | Pinhani
277 | Toygar Işıklı
279 | Tuğba Yurt
274 | maNga
265 | Merve Özbey
251 | İzel
239 | Serdar Ortaç
235 | Mor ve Ötesi
229 | MFÖ
202 | Demi Lovato
135 | Edis
Geçen haftanın ekmeğini yiyecek herkes.Candan Erçetin, Model ve Teoman'ın baş başa gitmesi? 😱 Şaşırtıcı.
Azıcık kalite gelirSenin berbat oylarını paylaşacağım şimdi.![]()
Setab'ı da unutmuşsundur...Sonlar akılda kalır ben Gülşen'i unuttum bile.![]()
Diğer oyla birlestir@pompy senin gibi bir reise 4 puan yakışmadı…
Edise gelen en yüksek puanları sona sakladın sanırım. Riskteyim.- 4. Puan Durumu -
KİM ELENECEK? AZ SONRA!
393 | Yeni Türkü
344 | Candan Erçetin
344 | Model
343 | Teoman
324 | Tarkan
294 | Ebru Gündeş
285 | Hadise
282 | Pinhani
277 | Toygar Işıklı
279 | Tuğba Yurt
274 | maNga
265 | Merve Özbey
251 | İzel
239 | Serdar Ortaç
235 | Mor ve Ötesi
229 | MFÖ
202 | Demi Lovato
135 | Edis
Aşko daha iyi puanlar da gelir sevdiğim şarkısı çok.@Özgür ay profil fotosu kardeşliğimiz adına bu puan hiç iyi değil...