eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

@phoebebuffay bu hafta eleneceğini düşünmemiştim. Eğer bu turu geçseydin bence finaldeydin. Sağlık olsun. Teoman’la art arda çok üzücü iki veda yaşattınız.
Zaten amacım foruma Mor ve Ötesi’ni tanıtmak diyordun. Bence bunu fazlasıyla başardın tebrikler.

@dreamy İsotum oylarını göremedim 🙄🥺
Çok yoğunum burası aklımdan çıkmış tamamen.
Oy verseydim Tarkan final puanı alacakmış... @Tolstoyevski

Hata bende sana wp den yazmayacağım tuttu 🙄
------

Sende öylesin, mendilini hazırla yeni haftanın şarkısı için.

O kadar objektifim ki Pinhani'ye 8 gibi en yüksek puanı vererek final puanı almasına katkıda bulunanlardan biriyim. Bembeyaz bir kağıdın üzerinde siyah bir nokta vardır ve sadece o noktaya bakıp eleştirmek kolaydır. O kağıdın berraklığını, bembeyaz oluşunu göremezsiniz veya görmek istemezsiniz.

Yanlışım mı var diye tekrar tekrar hesapladım kimsenin günahını almamak adına ve halen acaba diyorum ama defalarca kontrol ettim ve hep aynı sonuç çıktı, Tarkan'ın toplam puanı 175 değil 190 olması gerekiyor. Tek tek bütün açıklanan puanları aşağıdaki spoilerde alıntıya aldım, buradan Tarkan'ın aldığı puanları toplarsanız 190 çıkacaktır. Bu sonuca ulaşan tek kişi ben değilim üstelik...

@ozmoturk
8 Candan Erçetin
7 Tarkan
6 Hadise
5 Manga
4 Serdar Ortaç
3 Merve Özbey
2 Mor ve Ötesi
1 Pinhani
------

Neden bunu yapmadın peki?

@-potterhead-
8 tarkan
7 mor ve ötesi
6 manga
5 candan
4 serdar
3 pinhani
2 hadise
1 merve

@Doğan
Tarkan 8
Merve Özbey 5
mor ve ötesi 6
hadise 7
candan 2
PİNHANİ 4
MANGA 1
SERDAR ORTAÇ 3

@Çiğdem
7 Manga
6 Tarkan
5 Candan
4 Merve
3 Pihanni
2 Hadise
1 Mor

@denizz19
Candan Erçetin 7
Pinhani 6
Tarkan 5
Manga 4
Serdar Ortaç 3
Hadise 2
Mor ve Ötesi 1

@Maskeli Fedai
Tarkan 8
Serdar Ortaç 7
Candan Erçetin 6
Pinhani 5
Manga 4
Merve Özbey 3
Hadise 2
Mor ve Ötesi 1

@phoebebuffay
7 Tarkan - Kış Güneşi
6 Candan Erçetin - Gamsız Hayat
5 maNga - We Could Be The Same
4 Serdar Ortaç - Mesafe
3 Pinhani - Ne Güzel Güldün
2 Hadise - Sıfır Tolerans
1 Merve Özbey - Yaş Hikayesi

@tolgab
8 - maNga
7 - Tarkan
6 - Pinhani
5 - Hadise
4 - Candan Erçetin
3 - Serdar Ortaç
2 - Merve Özbey
1 - mor ve ötesi
------

İzlediğin bir şey yok o zaman. Cool cool takılıyorsundur şimdi.

Güllü @serhatt

Candan Erçetin - 8
Hadise - 8
Pinhani - 8

Manga - 7

Merve Özbey - 6
Serdar Ortaç - 6

Morve Ötesi - 5

Tarkan - 2

@12.Adam
8 point goes to Manga
7 point goes to M v Ö
6 point goes to Pinhani
5 point goes to Tarkan
4 point goes to Merve Özbey
3 point goes to Candan Erçetin
2 point goes to Serdar Ortaç
1 point goes to Hadise

@Tolstoyevski
7-Manga
6- Merve
5- Candan
4- Serdar
3- Mor
2- Hadise
1- Pinhani

Bu yüzden bu sonuçlara itiraz ediyorum ve yanlışlık varsa kontrol edilmesi gerekiyor. Eğer yanlışlık yoksa da gereksiz yere meşgul ettiğim için bizzat özür dileyeceğim. Ama yanlışlık varsa da böyle kritik bir hatanın böyle bir haftada olmaması gerektiğini düşünüyorum...

Yarışma boyunca aynı zamanda Excel'le de takip ettim ve excel hesaplamasına göre şöyle bir tablo çıkıyor ancak bütün yarışmacıları tek tek ikinci kez kontrol etmedim Tarkan hariç, Tarkan'ı ise defalarca hem Excel hem hesap makinesi yoluyla topladım ama her defasında sonuç 190 çıktı.

@Maskeli Fedai @Dosi @The_Erinch @denizz19

Puanlar Excel tablosuna vererek hesaplanmıştır. Herhangi bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum. Fakat herhangi bir itiraz durumunda tekrar kontrol edilecektir tabii ki.

Reactions: Gerekli24
Ben elenebileceğimi tahmin ediyordum, sana da söylemiştim zaten. Foruma hitap etmedi şarkı, strateji hatası oldu.
Elendiğime çok üzülmedim ama Cambaz ve BDV'yi kullanamamak için içimde kaldı biraz.

Reactions: dreamy
Puanlar Excel tablosuna vererek hesaplanmıştır. Herhangi bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum. Fakat herhangi bir itiraz durumunda tekrar kontrol edilecektir tabii ki.
Hata payı olabilir, ben de yanlış toplamış olabilirim tekrar tekrar kontrol etsem de ya da yanlış tuşa basılmış da olabilir bu yüzden eğer yanlışlık varsa bunu düzelttirmek adına bu itirazda bulundum ama eğer benim yanlışım varsa demin de dediğim gibi özür dileyeceğim gereksiz yere yorduğum ve meşgul ettiğim için, bu şüphe adına.

Son puan durumunda Tarkan 138 puan olarak görünüyor. Ordan sonra gelen oylara göre hesapladığımızda Tarkan'ın 190 puan olması gerekiyor. Defalarca hesapladım üstelik.

Reactions: Tolstoyevski
Ben hesap işi yapmadım onunda altını çizeyim. Zaten fazla yoğundum VMYM bile takip edemedim.
2 gün önce neden oy vermeyeceğim demesini sende çok iyi biliyorsun. Senin sabote etmenden kaynaklı. Aynı şekilde bir kaç kişi daha dedi. Olayı yarışmacılar mağdur olmasın diye kapattığınimız için tabiki @Cervantes tekrar oy kullanır bizler gibi. Bundan sonrada Emre'ye oylarını yolllayacakmış. Böyle yazılar yazarak caydırmaya çalışman hoş değil.
------

Kapıları bazen kapattığın için herkese açıktır lafın çok yerinde değil.

Fiyasko gerçekten yaparlar anacım ben tüm iyi niyetimle kontrol bile etmedim belki de etsem zirvedeyimdir

Son puan durumunda Tarkan 138 puan olarak görünüyor. Ordan sonra gelen oylara göre hesapladığımızda Tarkan'ın 190 puan olması gerekiyor. Defalarca hesapladım üstelik.
Klavyede bende yanlış tuşa tıklamış olabilirim tabii ki. Neticede elenenler değişmediği için baştan sona puanları sakin bir kafayla doğru tuşlara tıkladığımı kontrol etmem lazım. Yarın yeni hafta konusu açılmadan önce geri dönüş yapacağım.

Ikiniz de yarisma icin cok zaman harcayan isimlerdiniz, elenmenize uzuldum.
@phoebebuffay @denizz19

mor ve otesi sampiyon olabilirdi. En riskli haftasiydi bence. Olmadi.

Merve Ozbey, haftalar onceden elenmeliydi. Buraya kadar gelebilmesi basaridir
Güzel başlayan ve en son cümleyi neden ettiğini anlayamadığım için de olmamış hak ettin. Ne demek en baştan elenmeliydi ya? Sonra da Deniz sinirleniyor. Bu kişisel bir fikir bile değil kusura bakma ama çekememezlik biraz.