eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

Tartışmak istemiyorum. Muhattap da olmak istemiyorum. Zor bir dönemden geçiyorum ama buna rağmen yarışmayı seyrinde götürüyorum. Sonuçlarımı topladım, yaşanan bütün olayları büyüklük bende kalsın diyerek toparladım ve şuan sunuculuğa devam ediyorum. O yüzden rica ederim mahalle ağızlı üslubunu ve göndermelerini benden uzak tut. Hepsini görmezden geleceğim ve cevap vermeyeceğim için kendini yorma.
Mahalle ağızlı mı? Bence ikimizin de üsluplarına iyi bak da ona göre konuş. Büyüklük sende kalsın diye de hiçbir şeyi toparlamadın. Benle konuştun mu mesela? Birkaç hafta önce neden memnun değilsin diye soran kerem yerine, üslubu garip olan kerem geldi. Bir de bana mahalle ağızlı diyorsun, şu üslubuna bir bak. Yazdıklarımda mahalle ağzıyla yazılan hiçbir şey yok. Göndermeyi de ben değil sen yaptın. Ben en azından alıntıladım. Sen ve yardımcın gibi ortaya yazmadım.

• Beğendim
Reactions: Dosi and Gerekli24
@phoebebuffay
7 Tarkan - Kış Güneşi
6 Candan Erçetin - Gamsız Hayat
5 maNga - We Could Be The Same
4 Serdar Ortaç - Mesafe
3 Pinhani - Ne Güzel Güldün
2 Hadise - Sıfır Tolerans
1 Merve Özbey - Yaş Hikayesi
Şarkılar iyiydi, 1 puan verdiğim Merve bile ortalama bir haftada en üstlerde olurdu diye ekleyeyim. Düşük verdiklerim kusura bakmasın...