Özel jürinin değerini bilen yok ki, olup ne yapacaksın
Özel jürinin değerini bilen yok ki, olup ne yapacaksın
Bu arada Tarkan girse benim de ilk 3 aynı oluyormuş harbiden sona yazdığım da sonuncu oldu ciddenPinhani ile Tarkan yer değişse bnm attığım oylar gibi olmuş sıralama resmen markayım ben tekim bir numarayım zirvedeyim
Canım markam benim 😎Pinhani ile Tarkan yer değişse bnm attığım oylar gibi olmuş sıralama resmen markayım ben tekim bir numarayım zirvedeyim
5 verdim dayıoğlu 😎@The_Erinch senin oylarını göremedim kaç verdin sen
Koskoca Eurovision şarkısı. Şaşırmamak lazım.1 puan verdiğim şarkı 1. olmuş, sonra Yiğit niye MS'de başarı sağlayamadı? Sağlayamaz tabi...
Ben seni çok seviyorumBen anlamam kızdırdın beni
Zaten o şarkıya niye 1 verdin anlamadım1 puan verdiğim şarkı 1. olmuş, sonra Yiğit niye MS'de başarı sağlayamadı? Sağlayamaz tabi...
Hayırlı olsun uzun zaman sonra yüksek verdin onda da elendim5 verdim dayıoğlu 😎
Kesinlikle.@kerem @Emre Ozansoy sizede ortaklaşa kolay gelsin daha yeni başlıyor herşey
Sorun değil bence böylesi daha iyiydi zaten taraflı yardımcı sunucu hep en düşük puanı bana verdiği için sıkılmıştım onun saçmalıklarından.Tebrikler
@Ahmed (+3)
@The_Erinch (+2)
@Özgür (+1)
@slhttnmtl @Tolstoyevski çeyreğe kadar geldik ve yine zor keyifli kapışmalar diliyorum başarılar herkese
@phoebebuffay @denizz19 geçmiş olsun Merve sevdiğim bir isimdi ve kesinlikle çeyrekte kapışmak isterdimMor Cambaz ve Derdim Var dışında gerçekten alakam olmayan bir gruptu onunda şu şarkılarını oylayamadıma üzüldüm
@kerem @Emre Ozansoy sizede ortaklaşa kolay gelsin daha yeni başlıyor herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?