eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

@Ahmed bu şarkıyla final puanı almaman ayıp olurdu zaten. @The_Erinch abim sen de sonuna kadar hak ettin. @Özgür sen de yine iyi şarkı seçmişsin demek ki bana uymamış 3'ünüze de tebrikler.

@denizz19 senin de beklediğin bir sonuçtu buraya kadar gelmek de başarıdır her türlü. Yine de Merve olduğu için üzüldüm. @phoebebuffay kusura bakma sen kendi kendine ettin geçmiş olsun
Yine de rocka bakış açımı değiştirmem bile zaten başarıdır. İkinizin de şu ana kadarki emeğine sağlık

@phoebebuffay çok üzüldüm. Cambaz ve Bir Derdim Var'ı dinlemeden elenmen beni çok üzdü açıkçası. Keşke bu şarkıyı 2-3 hafta önce kullansaymışsın. Şuan yarışta kalabilirdin belki. Ama ilk MS sezonunun günahı olmaz. All Star'da Sertab Erener'le adını şimdiden kadroya yazdırabilirim mesela.

@denizz19 Merve Özbey ile çok iyi bir yarış çıkardın. Hep stratjik ilerledin. Aslında bu hafta ikili eleme olmasaydı hala yarışta kalma şansın vardı. Ama dediğim gibi bu haftalar ikişer ikişer azalacağız. Tekrardan geçmiş olsun. All Star'da Sıla teklif senin için geçerli olacaktır ama. Şayet istersen tabii.

Reactions: phoebebuffay
Ne desem bilemiyorum, cidden şu gözler ikili elemede açık farkla mor ve ötesi'nin de sonuncu olarak elendiğini gördü ben final beklerken.
Cidden çok üzücü bir tablo, iyi bir puan alması gerekirdi...

Merve Özbey'in 2-3 sevdiğim şarkısı var zannetmiştim ama 4'ü buluyormuş galiba, yarışma sayesinde öğrenmiş oldum.
Çok geçmiş olsun.
@phoebebuffay @denizz19

Sizlere de ayrıca tebrikler @Ahmed, @The_Erinch, @ÖZGÜR. Özellikle hiç final puanı almamış, çok altlarda olan hatta potada olan maNga iddialı şarkılarla 3 haftadır 1. oluyor, hakkı.

Yarışmanın kazananı ya mvö ya da Hadise demiştim, şarkı listeme bakınca şampiyon olmam imkansız ama en azından şimdilik finale oynamak istiyorum.
Bundan önce 2 kez ilk haftadan elenmiş olan biriyle çeyrek finale çıkmak büyük bir başarı oldu benim için.

Başlarda kötü gidince bu hafta zorlanacağımı düşündüm, sonra toparladık ama final puanı sürpriz oldu gerçekten. Yüksek puan veren herkese teşekkür ederim.

@The_Erinch @Ahmed sizleri de tebrik ederim haftanın en iyilerindendiniz.

@phoebebuffay ve @denizz19 geçmiş olsun.
Deniz her hafta düşük puanlar alarak yoluna devam etti bence büyük bir başarı. Mor ve Ötesi de sevdiğim ve bana göre ülkenin en önemli gruplarından. Forumda da bu kadar sevileceğini düşünmemiştim açıkçası. Çok iyi yarıştı. Bu da benim açımdan büyük bir başarı oldu. Bu hafta elenir dediğim başka isimler vardı. Üzüldüm adınıza.

Tebrikler

@Ahmed (+3)
@The_Erinch (+2)
@Özgür (+1)

@slhttnmtl @Tolstoyevski çeyreğe kadar geldik ve yine zor keyifli kapışmalar diliyorum başarılar herkese

@phoebebuffay @denizz19 geçmiş olsun Merve sevdiğim bir isimdi ve kesinlikle çeyrekte kapışmak isterdim
Mor Cambaz ve Derdim Var dışında gerçekten alakam olmayan bir gruptu onunda şu şarkılarını oylayamadıma üzüldüm

@kerem @Emre Ozansoy sizede ortaklaşa kolay gelsin daha yeni başlıyor herşey

Sorun değil bence böylesi daha iyiydi zaten taraflı yardımcı sunucu hep en düşük puanı bana verdiği için sıkılmıştım onun saçmalıklarından.

Reactions: Çiğdem