phoebebuffay konusuna latife ediyorum benim dedinyaAa neye benim diyorum az anlaşılır yazÖrnekler ver
Bı haftadan sonra elensem de koymaz zaten bakma böyle dediğime.Hele Bi Gel iyi olur ama rakipleri de önemli, yoksa bu haftaki şarkın da çok iyiydi ama rakiplerin de çok iyiydi.
Haa tamam, ben de bunadım anlamıyorumphoebebuffay konusuna latife ediyorum benim dedinya
Keşke ben de yarışsaydım bu sezon keyifli oluyordu, o kadar başlasın başlasın diye bekledim ben tatile çıktım yarışma başladıBı haftadan sonra elensem de koymaz zaten bakma böyle dediğime.İyi gittim yine de ilk haftalarda hep sonlardaydım.
Doğru diyorsunDüzgün 1 kişi 100 kiiden iyidir
Seni görmek iyi olurduKeşke ben de yarışsaydım bu sezon keyifli oluyordu, o kadar başlasın başlasın diye bekledim ben tatile çıktım yarışma başladı
Yani elenen kişiyede sensin dedimHaa tamam, ben de bunadım anlamıyorumBen değilim maalesef
Bir sonraki sezona katılırsın artık.Keşke ben de yarışsaydım bu sezon keyifli oluyordu, o kadar başlasın başlasın diye bekledim ben tatile çıktım yarışma başladı
O zaman aynen devamBen kaybetmeyi sevmem.
Değilmişim işteYani elenen kişiyede sensin dedimAma şaka bir yana hiçbir fikrim yok kendimden baskasıdan takip edemiyorum
Ben anlamam kızdırdın beniDur yok yok haftaya da kalmak isterim sonuç gecesinin ortasına kadar.
Evet, yarın görüşürüz.Sonuçlar ana sayfada açıklanmıştır! Bugün bizi yalnız bırakmayan yarışmacı ve jüri üyelerimize teşekkür ederiz. Artık son 3 haftaya girdik. Geride iki tane ikili elememiz kalmıştır. Yarın çeyrek final heyecanıyla ve @Emre Ozansoy'un sunumuyla MusicSurvivor 10. Sezon macerası kaldığı yerden devam edecektir. İyi geceler.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?