eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

Evett Merve Özbey ile yarışın sonuna geldik. Her şeye rağmen elimden gelen en iyi mücadeleyi gösterdiğimi düşünüyorum. Oylarımla destek vermeye devam edeceğimi öncelikle söylemek isterim. Sevdiremedik Merveyi kimseye demek ki yolumuz buraya kadarmış. Açıkçası bu sezondan zerre keyif almadığım halde neşe ve heyecanımı hiç düşürmeden devam ettim. Elenmeme sevinen kitle de eminim ki var zaten ki ona da sevinebilir diyeyim. Basit mutluluklarla eğlenebilirsiniz. :A

Her neyse kalan yarışmacılara başarılar diliyorum. İyi olan kazansın hoşça kalın sevgili dostlar. Bugüne kadar oylarıyla destek veren sevgili jüri ve yarışmacı arkadaşlara teşekkür ederek herkese bol şans diliyorum. Güzelce eğlenin inşallah. :D

Uzun bir aradan sonra Gamsız Hayat ile final puan almışsın abi, tebrikler. :bhr: Umarım gelecek haftalarda da böyle devam edersin. :Z

@Ahmed @Özgür tebrikler. Gelecek hafta bol şans. :Z

Akşam içerisinde de bir çok kez dedim, erken ve üzücü bir veda oldu @phoebebuffay. Geçmiş olsun.. :(

Sonuçlar ana sayfada açıklanmıştır! Bugün bizi yalnız bırakmayan yarışmacı ve jüri üyelerimize teşekkür ederiz. Artık son 3 haftaya girdik. Geride iki tane ikili elememiz kalmıştır. Yarın çeyrek final heyecanıyla ve @Emre Ozansoy'un sunumuyla MusicSurvivor 10. Sezon macerası kaldığı yerden devam edecektir. İyi geceler. :Z

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.

Sonuçlar ana sayfada açıklanmıştır! Bugün bizi yalnız bırakmayan yarışmacı ve jüri üyelerimize teşekkür ederiz. Artık son 3 haftaya girdik. Geride iki tane ikili elememiz kalmıştır. Yarın çeyrek final heyecanıyla ve @Emre Ozansoy'un sunumuyla MusicSurvivor 10. Sezon macerası kaldığı yerden devam edecektir. İyi geceler. :Z

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Evet, yarın görüşürüz. :bhr: :Z