eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta [2'li Eleme]

Bu nasıl bir mesaj ya? Her mesajın altından art niyetli bir şeyler aramayı nasıl beceriyorsun? O yüzden derhal özür dilemeni rica ediyorum.
Emirle mi özür alacaksın?
Art niyet demekki sende ki bende art niyet aramışsın.
Sen önce üslubuna bak. Neyse cevap vermeyeceğim.
Oylama görüşürüz

Her hafta istinasız Merve Özbay'a da 1 puan verenler, çok düşük verenler var. Keza Tarkan'ı da son sıralarda yer ediyorlar genelde, yani Merve'yi son sırada sabitleyenlere bir şey demezken diğer isimleri söz konusu etmen bence de gereksiz bir durum ya hepsi sayılmalı ya hiçbiri.

Art niyet demekki sende ki bende art niyet aramışsın.
Oylama görüşürüz
Canım büyüklük sende kalsın

------

Tarkan & Merve kardeştir

Art niyet demekkşi sende ki bende art niyet aramışsın.
Oylama görüşürüz
Lafı anlamak istediğin yerden anlıyorsun çünkü. Sorun da o ya...

Kibar bir dille size karşılık verdim üstüne hemen gelip benim objektifliğimi sorgulaman neyine? Neden yani? Bu kadar art niyetli olmanı gerektirecek ne vardı merak ediyorum. Bundan sonra kendi üslubunu ve gerçeği yansıtmayan iddialarını kendine sakla lütfen. Haksız olduğun için cevap vermeni gerektirecek herhangi bir şey yok zaten. İyi geceler.

Reactions: Carpe Diem and Dosi
Bu sadece bir örnekti. Sadece bir örnek. Bu örnekler verildi diye rengini çok belli ediyorsun gibi çirkin bir iddia ortaya sürülmesine ne gerek vardı? Böyle bir örnekten laf objektifliğime kadar getirildiyse bunun adı halkta art niyettir. Başka bir şey olamaz.

Jüri üyemiz @Alos'tan hesap soruluyor, hemde her hafta. Yarışmacının yakınmasını anlarım ama bir jüri üyesi olarak buna müdahil olmak çok yanlış bir hareket. Eğer konu saptırılmasaydı bu kadar büyümezdi zaten. Her şeyden önce emeğe saygı ve iyi niyet çok önemli. Bunun da farkındasındır umarım.

Jüriye müdale yok, jüriye müdale yook ters teper sonra
En sevmediğim şeydir müdahale

------

Off sus be çok ciddisin içim karardı

Reactions: Zeyno