eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta [2'li Eleme]

Yoo var Yerle Yeksan ve Şarkılar Bizi Söyler'de seslendirdiği 1,2 şarkı. Evet hiç sevmiyorum
Yerle Yeksan da seveceğin tuttu kullanmayacağım belli ya ilginç gerçekten Merve'nin hadi son şarkılarını sevmezsin anlarım bir ihtimal de ilk şarkıları en popüler zamanları yani

1 tane şarkısını seviyorum diye seviyorum anlamına gelmiyor. Ben de şarkılarını da sevmiyorum kendsini de. Kavgalı olduğun birine düşük girmek ne kadar mantıklı zaten benim Deniz'le bi kavga olmadığı için sıkıntı yok ama eğer kavgam olsaydı iyi şarkılarına yüksek girerdim zaten.

Yerle Yeksan da seveceğin tuttu kullanmayacağım belli ya ilginç gerçekten Merve'nin hadi son şarkılarını sevmezsin anlarım bir ihtimal de ilk şarkıları en popüler zamanları yani
Yoo çıktığından beri dinliyorum sana özel bi durum değil
.Popüler diye seveceğim anlamına gelmiyor

Yarına kadar düşünebilirim bilmiyorum aslında değişmeyi düşünmüyorum ama yine de bakacağım zaten hangisi ile gelirsem.geleyim düşük gidiyor şarkılar
Kaç haftayı devirdin böyle diye diye
Kendi adıma beğendim şarkını gerçi nedeni bilinmez sadece 3 şarkı geldi ama .. Ben beğendim. Hayırlısı olsun.

Reactions: denizz19
Her hafta @Alos'un puanları neden sorgulanıyor? Daha kaç kere hesap verecek bu çocuk?
Teoman, Mor ve Ötesi ve maNga'ya da her hafta 1 veren bir-iki jüri üyesi var ama hiçbir zaman hesap sorulduğunu hatırlamıyorum. Kaldı ki Merve Özbey kendisinden her hafta 1 puan almazken bu kadar hesap sorulmasına hiç gerek yok.

Beni unuttun. 😡

Reactions: kerem
Harikasın
o kadar haklısın ki ❤❤

Bana laf atıyorsan ya etiketle yada alıntı yap kaç kere diyeceğim ben onları sevmiyorum diye Allah Allah

Reactions: Doğan