Harmanlamasa keşkeArabesk şarkıyı pop ile harmanlıyor işte. Farklı bir tarz yarattı hic kimse denemedi bunu daha önce30 olma üzereyim
Harmanlamasa keşkeArabesk şarkıyı pop ile harmanlıyor işte. Farklı bir tarz yarattı hic kimse denemedi bunu daha önce30 olma üzereyim
Duman, Merve'nin çıkış şarkılarından ve bununla büyük ses getirmişti nasıl zayıf be saçmalamaDuman zayıf bir şarkıydı ama, elinde kalanlar daha güçlüler sanki.
Üf bu kadar 1 puan verip de çok konuşan kişi görmedi. Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış gibi olduHarmanlamasa keşke. İlk ve son kişi olur deneyen. Ee çok bi yaş farkı yok
Duman iyi bir şarkı ama elindeki şarkılara göre zayıf bir şarkıydı.Duman, Merve'nin çıkış şarkılarından ve bununla büyük ses getirmişti nasıl zayıf be saçmalamaAma olsun ben final şarkımı yine de sunmayacağım
Hakkımı yeme Denııııızzz 4,3,2 de verdimDuman, Merve'nin çıkış şarkılarından ve bununla büyük ses getirmişti nasıl zayıf be saçmalamaAma olsun ben final şarkımı yine de sunmayacağım
------
Üf bu kadar 1 puan verip de çok konuşan kişi görmedi. Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış gibi oldu
Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde@denizz19 'un can çekişmesinin son bulacağı haftaya geldik demek
Denıııız sorun sen de değil şarkıcı da sorun var,sesinde sorun var,şarkılarda sorun var herşey sorun
Sen de 40 yaşında değilsin yamüzik tarzı mı ne yaptığı belli değil arabesk mi pop mu belli değil
Arabesk şarkıyı pop ile harmanlıyor işte. Farklı bir tarz yarattı hic kimse denemedi bunu daha önce30 olma üzereyim
Alos şunu demek istiyor.Et misin ? Tavuk musun? Balık mısın?Harmanlamasa keşke. İlk ve son kişi olur deneyen. Ee çok bi yaş farkı yok
İnatla Aramızda Kalsın demeye devam edeceğim 😁🤭😁🤭Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde
Gibi gibi evetAlos şunu demek istiyor.Et misin ? Tavuk musun? Balık mısın?
Dinlemek sıkıntı değil, oylamak isterdim.Üzülecek bir şey yok, istediğin zaman spotify'dan veya youtube'dan açıp dinleyebilirsin.
Ben hala bu şarkıyı bekliyorum.Çok araftayım şarkım yüzünden bu hafta.
Yarın paylaşıcam heralde.
Benim şarkım belli ama geceye recap seçince artık.Niye kimse şarkısını paylaşmıyor?Herkes bugün aktifti oysa. Aç kurtlar gibi pusuda bekleyeceğinize dökülün artık, 20 saatten az vaktiniz kaldı.@Tolstoyevski @The_Erinch @Çiğdem @Ahmed @slhttnmtl @denizz19 @Özgür
Gündüzleri recap seçememe gibi bir eksikliğin yok diye biliyorum.Benim şarkım belli ama geceye recap seçince artık.
Gece olunca zorunda olduğum için mecbur yapıyorum.Gündüzleri recap seçememe gibi bir eksikliğin yok diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?