eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 11. Hafta

kerem

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
28,867
Puanı
1,060
kya7r07.jpg

MusicSurvivor'un 11. haftasına aynı zamanda 10. eleme haftasına hoş geldiniz. :Z

- FİNAL PUANI ALAN YARIŞMACILAR -
@Tolstoyevski (+15)
@The_Erinch (+11)
@Silinmiş Üye (+10)
@phoebebuffay (+8)
@Ahmed (+3)
@slhttnmtl (+2)
@Özgür (+2)
@Çiğdem (+1)

- KURALLAR -
18 yarışmacımız var, yarışma 15 hafta sürecektir ve her yarışmacı her hafta 15 farklı şarkıyla yarışmalıdır. Bu sezon ilk hafta eleme olmayacaktır ve finallerde 2'li eleme olacaktır.

Recap süreleri ilk 5 hafta 60 saniye olmalıdır, şarkıyı tamamlamak için 7-8 saniye fazladan eklenebilir. 6. haftayla birlikte kalan yarışmacılar için 90 saniyeye kadar çıkabilecektir.

Şarkı gönderme ve oy yollama süreleri ilk 5 hafta 2'şer gün olacak, 6. haftayla birlikte ise şarkı gönderme süresi 1 güne düşecektir.

Şarkıyı geç gönderen ve oy kullanmayan yarışmacılar -15 ceza puanı alacaklardır.

- ELENEN YARIŞMACILAR -

2. Hafta

fahj36v.jpg

3. Hafta
tixufvq.jpg

4. Hafta
jz9s2it.jpg

5. Hafta
q17jop5.jpg

6. Hafta
kpw5vjg.jpg

7. Hafta
7ocranc.jpg

8. Hafta
kl5e0c2.jpg

9. Hafta
sdokddl.jpg

10. Hafta

ifgzf7a.jpg

- YARIŞMACILAR -
969waph.gif

hiv9qg7.jpg

btzc4pl.jpg

j64bojs.jpg

qqey1t6.jpg

n33snfs.jpg

9b7uo7n.jpg

h9heayn.jpg

1zuq86t.jpg

lp7e7l2.jpg

- JÜRİ ÜYELERİ -

@Angelica
@BARON男爵
@Dosi
@Sherlock
@Yiğitt
@Gerekli24
@MasacRE
@ozmoturk
@Hazem
@Zeyno
@EmreCan
@Billy Kane
@Doğan
@Alos
@Cervantes
@ömer karataş
@781Ens
@pompy
@AteşBöceği
@Maskeli Fedai
@MEnes
@Emre Ozansoy
@Mircan Saye
@tolgab
@-potterhead-
@XanTier
@12.Adam
@mesmeso
@Turkuazz
@xBUGRAx
@S.G.A.T.
@batuhankaralar
@bazinga
ve
Özel Jüri @eskici

- JÜRİ BAŞKANLARI -
Kaknem @Aserat
tumblr_oxhae6fHxZ1vmz51bo9_400.gifv

Korişimiz @xemrexxx
her-duruma-uyacak-10-koris-tepkisi_130894786985435995.gif

Güllü @serhatt
s-ee9842a5b6bdfc4d52fef33a542ca62e7637a62f.gif

9. Sezon Şampiyonu @dreamy
9cc242f9-d66e-4eb0-9ada-018db98cfaf2.gif
------

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.

Son düzenleme:
@denizz19 final puanı almayan bir sen kalmışsın :A
@Tolstoyevski en çok final puanı sende ama çok avantaj değil gibi. Yakın isimler çok :A
Mor ve Ötesi biraz çaldı benden ve kalesi çok fazla, sessiz sessiz geliyor ve gizli favori bence şampiyon olursa şaşırmam :A Manga da keza öyle çok güçlü şarkıları kaldı geriye çünkü :A

@dreamy keşke 9. Sezon da olsaydım Sebnem Ferah ile katılmışsın puanlamak çok isterdim böyle bi muazzamlığı :bhr: ❤❤

• Harika
Reactions: dreamy
Mor ve Ötesi biraz çaldı benden ve kalesi çok fazla, sessiz sessiz geliyor ve gizli favori bence şampiyon olursa şaşırmam :A Manga da keza öyle çok güçlü şarkıları kaldı geriye çünkü :A
2 isim yavaştan favorim olma yolunda ve maNga'nın da en sevdiğim şarkısını bekliyorum. Belki bu hafta gelir :A diğer kalanlarda favori diyeceğim şarkıları kalmadı galiba :A

Ben peki:A
------

Sırada Duman var sanırım. :A
Düşünüyorum bakalım daha belli değil:A
------

Sırada Duman var sanırım. :A
Düşünüyorum bakalım daha belli değil:A

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462