eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 11. Hafta Sonuçları

Bu Haftaki Şarkılar Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Adam hasta
paraları ecünnü alıyor evini hacize vermiş şuan konserleri ekmek parası için yapıyor eğlenmelik değil depresyonda zaten yani dram yönünden git vicdan yok mu ayoll
Kumarda da yemiş ama kendi etmiş kendi bulmuş
Ama eşi yüzünden haciz işi üzmüyor değil

Reactions: Çiğdem
Öncelikle @Silinmiş Üye teoyu oylama biçimim genel olarak şu mantıkla gittim listeme almam dediklerimi son 2 koydum bildiklerime zaten yukarlarda kullandım daha hit vardı elinde açıkcası çok güçlü şarkıların kalmıştı sağlık olsun bu hafta elenmek kötü sonuç değil

@Tolstoyevski @Ahmed @slhttnmtl @denizz19 @Özgür @phoebebuffay @The_Erinch

Son 8 e kaldık artık normal hafta kalmadı finale kadar 3 iki eleme var 3 haftada 6 kişi gidecek taktikler stratejiler bunlarda artık bitti kimin kime gücü yeterse yoluna devam edecek ve kesinlikle başarılıyız hepimiz tebrikler

Jurilerden @eskici @Maskeli Fedai @Alos @xemrexxx @serhatt @Aserat @S.G.A.T. @AteşBöceği @Mircan Saye @Doğan @Zeyno @ozmoturk @xBUGRAx @pompy şuan aklıma gelenler unuttuklarım kusura bakmasınlar genel olarak sizlerede genel ortalamalayla verdiğiniz iyi puanlardan dolayı tşşkler sizin destekleriniz çok önemliydi bu noktaya gelmemizde

@kerem @Emre Ozansoy sizede ayrı tşkler ve tebrikler buraya kadar ortaklaşa iyi getirdiniz bu zorlu haftalarda kolaylıklar

Serdar reisin aldığı puan az bile

------

Aaa sağol canım pek teşekkür sayılmazdı ilki.

------

Defol gözümün önünden!!!
Yine ne oldu

Reactions: serhatt
Şarkı seçimlerin çok iyi böyle devam et.

Yoo benim stratejim bitmedi 2-3 haftadır stratejim sayesinde iyi gidiyorum daha da yolum var.

Reactions: Gerekli24
Sen bu haftanın yolcususun annecim
Kaç verdin bana