Yok canım ne alakası varSana göre her hafta Teoman eleniyordu hatta final puanı aldığim haftalarda bile.
Yok canım ne alakası varSana göre her hafta Teoman eleniyordu hatta final puanı aldığim haftalarda bile.
Aman ne büyük başarı.
Kumarda da yemiş ama kendi etmiş kendi bulmuşAdam hastaparaları ecünnü alıyor evini hacize vermiş şuan konserleri ekmek parası için yapıyor eğlenmelik değil depresyonda zaten yani dram yönünden git vicdan yok mu ayoll
Herkese verince anlamı olmuyor çünküHerkese tam puan verdik bir teşekkür eden çıkmadı rüyanızda görürsünüz bir daha!!! @Çiğdem @denizz19 @Özgür @slhttnmtl @Tolstoyevski @phoebebuffay @Ahmed @The_Erinch
Yazdımya cnm hatta bir özel tşk daha ettim şimdiHerkese tam puan verdik bir teşekkür eden çıkmadı rüyanızda görürsünüz bir daha!!! @Çiğdem @denizz19 @Özgür @slhttnmtl @Tolstoyevski @phoebebuffay @Ahmed @The_Erinch
Aaa sağol canım pek teşekkür sayılmazdı ilki.Yazdımya cnm hatta bir özel tşk daha ettin şimdi
Defol gözümün önünden!!!Herkese verince anlamı olmuyor çünkü
Serdar reisin aldığı puan az bileÖncelikle @Silinmiş Üye teoyu oylama biçimim genel olarak şu mantıkla gittim listeme almam dediklerimi son 2 koydum bildiklerime zaten yukarlarda kullandım daha hit vardı elinde açıkcası çok güçlü şarkıların kalmıştı sağlık olsun bu hafta elenmek kötü sonuç değil
@Tolstoyevski @Ahmed @slhttnmtl @denizz19 @Özgür @phoebebuffay @The_Erinch
Son 8 e kaldık artık normal hafta kalmadı finale kadar 3 iki eleme var 3 haftada 6 kişi gidecek taktikler stratejiler bunlarda artık bitti kimin kime gücü yeterse yoluna devam edecek ve kesinlikle başarılıyız hepimiz tebrikler
Jurilerden @eskici @Maskeli Fedai @Alos @xemrexxx @serhatt @Aserat @S.G.A.T. @AteşBöceği @Mircan Saye @Doğan @Zeyno @ozmoturk @xBUGRAx @pompy şuan aklıma gelenler unuttuklarım kusura bakmasınlar genel olarak sizlerede genel ortalamalayla verdiğiniz iyi puanlardan dolayı tşşkler sizin destekleriniz çok önemliydi bu noktaya gelmemizde
@kerem @Emre Ozansoy sizede ayrı tşkler ve tebrikler buraya kadar ortaklaşa iyi getirdiniz bu zorlu haftalarda kolaylıklar
Yine ne olduAaa sağol canım pek teşekkür sayılmazdı ilki.
------
Defol gözümün önünden!!!
Şarkı seçimlerin çok iyi böyle devam et.Öncelikle @Silinmiş Üye teoyu oylama biçimim genel olarak şu mantıkla gittim listeme almam dediklerimi son 2 koydum bildiklerime zaten yukarlarda kullandım daha hit vardı elinde açıkcası çok güçlü şarkıların kalmıştı sağlık olsun bu hafta elenmek kötü sonuç değil
Son 8 e kaldık artık normal hafta kalmadı finale kadar 3 iki eleme var 3 haftada 6 kişi gidecek taktikler stratejiler bunlarda artık bitti kimin kime gücü yeterse yoluna devam edecek ve kesinlikle başarılıyız hepimiz tebrikler
Jurilerden @eskici @Maskeli Fedai @Alos @xemrexxx @serhatt @Aserat @S.G.A.T. @AteşBöceği @Mircan Saye @Doğan @Zeyno @ozmoturk @xBUGRAx @pompy şuan aklıma gelenler unuttuklarım kusura bakmasınlar genel olarak sizlerede genel ortalamalayla verdiğiniz iyi puanlardan dolayı tşşkler sizin destekleriniz çok önemliydi bu noktaya gelmemizde
@kerem @Emre Ozansoy sizede ayrı tşkler ve tebrikler buraya kadar ortaklaşa iyi getirdiniz bu zorlu haftalarda kolaylıklar
Yoo benim stratejim bitmedi 2-3 haftadır stratejim sayesinde iyi gidiyorum daha da yolum var.Öncelikle @Silinmiş Üye teoyu oylama biçimim genel olarak şu mantıkla gittim listeme almam dediklerimi son 2 koydum bildiklerime zaten yukarlarda kullandım daha hit vardı elinde açıkcası çok güçlü şarkıların kalmıştı sağlık olsun bu hafta elenmek kötü sonuç değil
Ay ne oldu diyor bir de elinin körü oldu. .ssSerdar reisin aldığı puan az bile
------
Yine ne oldu
Şarkı seçimlerin çok iyi böyle devam et.
Konudan acil çıktım ben be o yüzden daha yeni okuyorum mesajları.Herkese tam puan verdik bir teşekkür eden çıkmadı rüyanızda görürsünüz bir daha!!! @Çiğdem @denizz19 @Özgür @slhttnmtl @Tolstoyevski @phoebebuffay @Ahmed @The_Erinch
Kafayı yemişsin senAy ne oldu diyor bir de elinin körü oldu. .ss
Ben seninkini görmedim canım, düğündeyim biliyorsun. Özürle birlikte çoook çok teşekkür ederim.Herkese tam puan verdik bir teşekkür eden çıkmadı rüyanızda görürsünüz bir daha!!! @Çiğdem @denizz19 @Özgür @slhttnmtl @Tolstoyevski @phoebebuffay @Ahmed @The_Erinch
Yeter be adam yenile artık kendini.
Mazeretin kabul edildi.Konudan acil çıktım ben be o yüzden daha yeni okuyorum mesajları.Teşekkür ederim canım.
Sen bu haftanın yolcususun annecimÖncelikle @Silinmiş Üye teoyu oylama biçimim genel olarak şu mantıkla gittim listeme almam dediklerimi son 2 koydum bildiklerime zaten yukarlarda kullandım daha hit vardı elinde açıkcası çok güçlü şarkıların kalmıştı sağlık olsun bu hafta elenmek kötü sonuç değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?