eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 11. Hafta Sonuçları

Bu Haftaki Şarkılar Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
@Silinmiş Üye Renkli Rüyalar Oteli benim için çok değerli bir parçadır. Puanımdan belli etmişimdir zaten ama dediğim gibi Kupa Kızı ve Sinek Valesi, Paramparça, Bana Öyle Bakma gibi şarkılar kadar sevilmiyor. Şarkın asla kötü değildi ama diğerlerine oranla daha az popülerdi diyebilirim. Bu da elenmenin sebebiydi bence. Teoman'ı temsil ettiğin ve bu yarışmada yer aldığın için çok teşekkür ederim. Renk kattın, iyi ki yarışmacı olmuşsun. Haftalarca 1. olup final puanlarını toplayıp 11. haftaya kadar gelmek de kolay değil, o yüzden tebrik ediyorum seni. :bhr:

@Silinmiş Üye büyük geçmiş olsun sanırım sevdiğin bir şarkıyla elenmek ayrıca üzücü oluyor aynısı benim de başıma Sarı Çizmeli Mehmet Ağa ile gelmişti Barış Manço ile iki sezon önce.. Kupa Kızı Sinek Valesi şarkısı ve Gönülçelen keşke erken kullanmasaydın denilebilir ama hepimiz bu tür ikilemlerde kaldık o yüzden can sağlığı diyelim, sağlık olsun..

@Ahmed iki hafta üst üste Manga 3 puan aldı ve kalan şarkıları da zaten gümbür gümbür, şu an itibariyle bence şampiyonluğun 1 numaralı adayı Manga'dır hepimize geçmiş olsun, sana tebrikler olsun :A

@Özgür Pinhani'nin bu haftaki şarkısı oldukça iyiydi, nakaratı halen aklıma geliyor tebrik ediyorum final puanı adına :A

Tarkan'a puanlarıyla destek veren herkese çok teşekkür ediyorum :bhr:

1630354584530.png

Bu haftada buradayız..
Ne çok göklerde; ne çok yerlerde...

Verdiğiniz değerli puanlar sayesinde bu haftayıda iyi bir şekilde atlatmayı başardık.

Çeyrek Finali gördük;bundan sonrası hayırlısı olsun.

@Ahmed ve @Tolstoyevski İlk Üçün gediklisi oldunuz artık. İkinizide gönülden tebrik ediyorum.

@Özgür Son derece naif bir şarkıyla geldin,son derecede başarılı oldun. Tebrikler Abicim.

@Silinmiş Üye Eyübüm; Teoman çok güçlü bir ses kendi branşında ama damak zevkleri çok farklı... Emeğine sağlık Teomanı bu haftalara kadar taşıdın. Gerçek hayatta çok daha başarılı olucaksın. Geçmiş olsun Kardeşim.

@Çiğdem Sincabım gene altlı üstlüyüz :Z

Yeni Haftada Görüşmek Üzere.

@kerem Sorunsuz sunumun için teşekkürler; emeğine sağlık.
@Emre Ozansoy

Pinhani’ye zaten tam puan vermiştim, tek kelimeyle muhteşem bir şarkı. Tebrik ederim @Özgür :A

Manga da tam puan vermek istediğim şarkılardan biriydi ve birinci olacağını tahmin ediyordum, o nedenle biraz düşük verdim aslında. Tebrik ederim @Ahmed :A

Tarkan’ın şarkısı benim listemde diğerlerine göre biraz düşük kalmıştı ama kesinlikle çok güzel bir şarkı. Tebrik ederim @Tolstoyevski :A

Teoman’a gelecek olursak, eleneceğini tahmin etmiştim ve @kerem e de söylemiştim bunu :A geçmiş olsun @Silinmiş Üye