Özel puanlama yapsaydım tam verecektim ama yaptırmadı
------
Her zamanki gibi@phoebebuffay dönünce kızsın bize biraz
Özel puanlama yapsaydım tam verecektim ama yaptırmadı
Her zamanki gibi@phoebebuffay dönünce kızsın bize biraz
Ha anladım tehditi şimdi kafama girdiTam ver diyor sona yazarsan cehennemin kapısı açık diyor
Ekli dosyayı görüntüle 108407
Tövbe haşa bizi yukarının işiyle karıstırma oradan gelmiş sana bizim ne haddimizeHa anladım tehditi şimdi kafama girdi
İyi bariSenle baslayıp son 4-5 oy serdarcı tayfa geldi sanırım kurtardık @eskici
Aysel'in odasına taşınırsın ancak.Aaa al yalını başına çal o halde.
Seni o odaya gömerim.Aysel'in odasına taşınırsın ancak.
Ben kör değilimSenin körlüğün.
Beni alZina yapanları yalıma almam, sizin düğünü yapmak lazım.
Asla değil2 puanlık şarkıml cidden?
Eline koluna emeğine sağlım ❤Oylama sona ermiştir konudaki herkese beni yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim. Sonuçlar birazdan ana sayfada olacaktır!
Töremize aykiriiiiğ @serhattTabii öyle Biz Türk örf ve adetlerine göre yaşayan, töremize ve namusuma saygılı düzgün insanlarız.
Hadi bakalım geçmiş olsunSonuçlar ana sayfada açıklanmıştır herkese teşekkürler. Bu hafta son tekli elememizi yaşadık gelece haftadan itibaren finale doğru 3 haftamızda ikili elemeler yaşanacaktır. İyi geceler.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
@denizz19 @The_ErinchSonuçlar ana sayfada açıklanmıştır herkese teşekkürler. Bu hafta son tekli elememizi yaşadık gelece haftadan itibaren finale doğru 3 haftamızda ikili elemeler yaşanacaktır. İyi geceler.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Ne yukardanı şeytanla cinle anlaşıp beni tehdit ediyorsunTövbe haşa bizi yukarının işiyle karıstırma oradan gelmiş sana bizim ne haddimize
Belli oluyor. .ssBen kör değilim
Hay tüküreyim sizin törenize ben.
Büyü yaptın de bariNe yukardanı şeytanla cinle anlaşıp beni tehdit ediyorsun