Ben evlenmem kolay kolayUsta oldum artık düğününe beni de çağır sana özel saklayayım içinden 3 tane alırım![]()
Ben evlenmem kolay kolayUsta oldum artık düğününe beni de çağır sana özel saklayayım içinden 3 tane alırım![]()
İftira üstüne iftira. Bunlar bardağı taşıran son damla oldu, diskalifiye!YooO da sizin şer ittifakınızdan
![]()
Hazır burdayken 3 kere yazdığımı gene yazayım gör artık otobüs yolculuğu yaparken şarkıjı dinleyim dedim. Otobüsün uygulamasında klip kısmını açtığımda sadece Serdar Ortaç vardıGündüz gelebildim akşam ms oldundan goygoyu toıparladık öncesinde yoktum zaten![]()
![]()
![]()
Şuan ben de ulaşmış bulunmaktayımSonunda son sayfaya ulaşdım.@kerem
Aynen öyle.Sanırım benim oyum son 5 de 😌😔😪😴😴😴😴
Ben bosunamı diyorum sana3 puan Candan Erçetin - Elbette (Mutluluk verici ama bu hafta zayıf kalmış umarım elenmezsin abi çünkü daha güzel şarkılar var.)
2 puan Serdar Ortaç - Şeytan (Bu hafta bu bile kötü değildi aslında birazcık çekti ama garip bir haftaydı biraz üste yazamadım .)
@Çiğdem Ben Köpekbalığı Joe çağırdım sende Aslan Leonu çağır...![]()
![]()
![]()
![]()
@Gerekli24
@Zeyno Bak ne güzel yorumÇok güzel bir şarkıydı, şarkı listeme eklediğim kaçıncı Candan Erçetin şarkısı bilmiyorum ama artık dinleyeceğim şarkılar.![]()
Şarkısı çok iyi çünküSürekli onun tarafını tutuyorsun çünkü.![]()
@serhatt ??????Ben evlenmem kolay kolay![]()
Hadi ordanİftira üstüne iftira. Bunlar bardağı taşıran son damla oldu, diskalifiye!
Biliyorum yaptığınıGoygoy yapıyoruz burda..![]()
Gözünü açsaydın da görseydin.Kim yapıyor![]()
Börek çörekHamur işi, makarna vs. vs.![]()
Bana nikah lazım değil zaten bekar hayatı daha cazip.
Buna eminim.Pişman olmayacaksın @Emre Ozansoy 😉