Ben evlenmem kolay kolayUsta oldum artık düğününe beni de çağır sana özel saklayayım içinden 3 tane alırım
Ben evlenmem kolay kolayUsta oldum artık düğününe beni de çağır sana özel saklayayım içinden 3 tane alırım
İftira üstüne iftira. Bunlar bardağı taşıran son damla oldu, diskalifiye!Yoo O da sizin şer ittifakınızdan
Hazır burdayken 3 kere yazdığımı gene yazayım gör artık otobüs yolculuğu yaparken şarkıjı dinleyim dedim. Otobüsün uygulamasında klip kısmını açtığımda sadece Serdar Ortaç vardıGündüz gelebildim akşam ms oldundan goygoyu toıparladık öncesinde yoktum zaten
Şuan ben de ulaşmış bulunmaktayımSonunda son sayfaya ulaşdım. @kerem
Aynen öyle.Sanırım benim oyum son 5 de 😌😔😪😴😴😴😴
Ben bosunamı diyorum sana @Gerekli243 puan Candan Erçetin - Elbette (Mutluluk verici ama bu hafta zayıf kalmış umarım elenmezsin abi çünkü daha güzel şarkılar var.)
2 puan Serdar Ortaç - Şeytan (Bu hafta bu bile kötü değildi aslında birazcık çekti ama garip bir haftaydı biraz üste yazamadım .)
@Çiğdem Ben Köpekbalığı Joe çağırdım sende Aslan Leonu çağır... @Gerekli24
@Zeyno Bak ne güzel yorumÇok güzel bir şarkıydı, şarkı listeme eklediğim kaçıncı Candan Erçetin şarkısı bilmiyorum ama artık dinleyeceğim şarkılar.
Şarkısı çok iyi çünküSürekli onun tarafını tutuyorsun çünkü.
@serhatt ??????Ben evlenmem kolay kolay
Hadi ordanİftira üstüne iftira. Bunlar bardağı taşıran son damla oldu, diskalifiye!
Biliyorum yaptığınıGoygoy yapıyoruz burda..
Sanki @denizz19 değil de sen yarışıyorsun gibi.Şarkısı çok iyi çünkü
Gözünü açsaydın da görseydin.Kim yapıyor
Börek çörekHamur işi, makarna vs. vs.
Bana nikah lazım değil zaten bekar hayatı daha cazip.
Buna eminim.Pişman olmayacaksın @Emre Ozansoy 😉