Yine nereye
Hırsızlık.Napıyorsun hala?
Hiç mühim değil😊
Maşşllah birde puan alsak ama kütükler varKİM ELENECEK???
- 2. Puan Durumu -
100 | maNga
93 | Pinhani
87 | Mor ve Ötesi
80 | Serdar Ortaç
72 | Candan Erçetin
70 | Tarkan
69 | Teoman
67 | Hadise
52 | Merve Özbey
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Rezillik devam ediyorKİM ELENECEK???
- 2. Puan Durumu -
100 | maNga
93 | Pinhani
87 | Mor ve Ötesi
80 | Serdar Ortaç
72 | Candan Erçetin
70 | Tarkan
69 | Teoman
67 | Hadise
52 | Merve Özbey
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Çıldırtıyor beniOzaman her yeni hafta seviniyorsun bizi görmeye
Benim sonuçlar erken gelmiş.@slhttnmtl
8. maNga - Cevapsız Sorular
7. mor ve ötesi - Araf
6. Serdar Ortaç - Şeytan
5. Teoman - Renkli Rüyalar Oteli
4. Merve Özbey - Duman
3. Pinhani - Dünyadan Uzak
2. Tarkan - Şıkıdım
1. Candan Erçetin - Elbette
İyi olan kazansın 😁
Diğerleri güçlü, bu şarkıyla 5. hafta çıksan ilk 5te oy alırdın benden bileGerçekten Merve Özbey'in şarkısı kötü mü bu kadar ya? Merak ediyorum sadece. Bu sarki çıktığı yıl müzik dünyasına bomba gibi düşmüştü ilginç gerçekten.
@kerem'in oyları:
9p) Mor ve Ötesi (Harika)
9p) maNga (Müthiş)
9p) Pinhani (Başta daha düşük vermiştim ama dinleye dinleye çok sevdim şarkıyı.)
8p) Teoman (Çok iyi)
6p) Hadise (Güzel)
6p) Serdar Ortaç (Güzel)
5p) Merve Özbey (Fena değil)
3p) Candan Erçetin (Zayıf bir tercih olmuş.)
3p) Tarkan (Bu hafta benim müzik tarzıma en uzak şarkı kesinlikle.)
DİL ALTI HAPLARINIZI ALDIYSANIZ BAŞLIYORUZ!
@Emre Ozansoy
9 puan Candan Erçetin - Elbet
9 puan Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer
9 puan Pinhani - Dünyadan Uzak
6 puan mor ve ötesi - Araf
5 puan maNga - Cevapsız Sorular
4 puan Tarkan - Şıkıdım
3 puan Serdar Ortaç - Şeytan
2 puan Teoman - Renkli Rüyalar Oteli
1 puan Merve Özbey - Duman
@AteşBöceği
9-Tarkan-Şıkıdım
8-Candan Erçetin-Elbette
7-Hadiseşk Kaç Beden Giyer
6-Teoman - Renkli Rüyalar Oteli
5-MaNga - Cevapsız Sorular
4-Serdar Ortaç-Şeytan
3-4-Merve Özbey -Duman
2-Mor ve Ötesi - Araf
1-Pinhani - Dünyadan Uzak
İlk 11 sayfadaki mesajlara cevap veriyorum aşkolar.Sıralama yaptı kendisi. O yüzden dediğim gibi arada uçurum bir fark olmadığı sürece oylarını sorgulamam yanlış olur. Konunun da kişisel olmadığına yemin edebilirim.
------
9. Sezon Şampiyonu @dreamy
9 Tarkan - Şıkıdım
9 Teoman - Renkli Rüyalar Oteli
8 Candan Erçetin - Elbette
8 Merve Özbey - Duman
8 maNga - Cevapsız Sorular
8 Mor ve Ötesi - Araf
7 Serdar Ortaç - Şeytan
7 Pinhani - Dünyadan Uzak
6 Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer
Gönül hırsızlığı mıHırsızlık.
Tabii ki kronolojik olarak açıkladım. Başka türlü çorba olur.@kerem oyları yollanma tarihine göre kronolojik olarak mı açıklıyorsun yoksa stratejik olarak mı heyecan yaratmak adına
İyi gidiyorsun
Elimiz de 9 puan var zaten ve 4 puanın kötü olduğunu düşünmüyorum.. Açıkçası ben bu yorumuna üzüldüm@Zeyno seni de Tarkan’ın kalelerinden biri olarak görüyordum bu puana çok şaşırdım ve üzüldüm açıkçası 90’lar müziğini seviyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?