Sonunda senden de yüksek puan aldı Pinhani. Teşekkür ederim. @Zeyno@Zeyno
9 puan Candan Erçetin - Elbette
8 puan Pinhani - Dünyadan Uzak
7 puan maNga - Cevapsız Sorular
6 puan Serdar Ortaç - Şeytan
5 puan Mor ve Ötesi - Araf
4 puan Tarkan - Şıkıdım
3 puan Merve Özbey - Duman
2 puan Teoman - Renkli Rüyalar Oteli
1 puan Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer
Başarılar ve iyi eğlenceler diliyorum
------
Bugünkü puanlar nasıl?
Ben sunucuyum, boncukçuyum yani. Kimseye katkım olamaz.Nazar etme ne olur çalışsın senin jokeri olduğun grubunda olur
Bekliyoruz
YetmezSeni kaale alıyorum yetmez mi
Sen verde gerisinin ne önemi varSenin puan alman tamamen diğerlerinin ne kadar kötü olmasına bağlı
İzmirli yok bu forumda. Herkes İstanbul veya yurtdışında yaşıyor.İzmir oyları 2.puan durumu sonrası gelsin lütfen
Rica ederim ruhuma hitap eden bir parçaydı 😉Sonunda senden de yüksek puan aldı Pinhani. Teşekkür ederim. @Zeyno
Serdar seviyorsun sanıyordum @Ahmed forumdan geldin geleli bir attın bizi@Ahmed
8p - Hadise (Sıfır Tolerans ve bu şarkı benim en favori şarkılarım Hadise'de. )
7p - Pinhani (Uzun zaman sonra Pinhani'yi çok beğendim. )
6p - Mor ve Ötesi (Normal haftada tam verebilirdim amma çok zorlu hafta. )
5p - Tarkan (Tarkan denince şahsen benim için ilk akla gelen şarkı bu amma üsttekilerden bir tık zayıf kaldı. )
4p - Serdar Ortaç (Gerçekten çok güzel şarkı amma çok zorlu hafta çok, ilk defa Serdar baya düşük oldu bu hafta. )
3p - Candar Erçetin (Candan'ı asla yükseltemiyorum son haftalarda, bir de 8 puan üzerinden oy verince başka çarem kalmıyor napim. )
2p - Merve Özbey (Önceki haftalarda olsa çok kolay ilk 3e sokacağım şarkı ama bu hafta bence üsttekilere göre zayıf kalıyor zevkime göre. )
1p - Teoman (Gerçekten bu hafta için çok zayıf kaldı benim zevkime göre, çok özür dilerim. )
Valla bu sene MS benim zevkime yakın gidiyor, sevmediklerim birer birer eleniyor favorilerim kalıyorSen verde gerisinin ne önemi var
Ama oluyorBen sunucuyum, boncukçuyum yani. Kimseye katkım olamaz.
Bunu ciddi ciddi yazdın mıİzmirli yok bu forumda. Herkes İstanbul veya yurtdışında yaşıyor.
@Tolstoyevski de İzmir oylarını bekliyormuş @denizz19İzmirli yok bu forumda. Herkes İstanbul veya yurtdışında yaşıyor.
Bence Hadise elenecek@Tolstoyevski de İzmir oylarını bekliyormuş @denizz19
Ozaman her yeni hafta seviniyorsun bizi görmeyeValla bu sene MS benim zevkime yakın gidiyor, sevmediklerim birer birer eleniyor favorilerim kalıyor
O yüzden düşük puan verecek kişi çok yok yani umutlanma
Hadise ne ara oraya geldi? Onun haricinde güzel bir liste.KİM ELENECEK???
- 2. Puan Durumu -
100 | maNga
93 | Pinhani
87 | Mor ve Ötesi
80 | Serdar Ortaç
72 | Candan Erçetin
70 | Tarkan
69 | Teoman
67 | Hadise
52 | Merve Özbey
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.