Arada izliyorum be, en azından hikayeye ve karakterlere hakimim.Hadi izlesen neyse de diziyi izlemedin bile.Bu sezon da Metresler için satarsın.
Arada izliyorum be, en azından hikayeye ve karakterlere hakimim.Hadi izlesen neyse de diziyi izlemedin bile.Bu sezon da Metresler için satarsın.
Tamam cnm.Arada izliyorum be, en azından hikayeye ve karakterlere hakimim.Metresler değil, Yalancılar ve Mumları. Aslında ELÇİN olduğu için izlemek istemiyorum ama bilmiyorum.
O zaman seni profil fotoğrafını değiştirip şarkını paylaşmaya davet ediyorum.Tabiii.
SERTAB ERENER QUEEN'DİR. AKSİNİ İDDİA EDEN SEDA SAYAN'DIR!
Fotoğrafı değiştirecektim zaten 12 olsun diye bekledim. Şarkı da az sonra!O zaman seni profil fotoğrafını değiştirip şarkını paylaşmaya davet ediyorum.
Yarına kadar saklayacaksan da seni ilk eleme adayı olarak yanıma alıyorum. Karar senin.Fotoğrafı değiştirecektim zaten 12 olsun diye bekledim. Şarkı da az sonra!
Yok cidden hazırlıklara başladım.Yarına kadar saklayacaksan da seni eleme adayı olarak yanıma alıyorum. Karar senin.
Bekliyoruz o zaman. ⏳⌛Yok cidden hazırlıklara başladım.
Yok cidden hazırlıklara başladım.
Kötü karakter yapsaydın beni @pompy, milleti öldürsem falan güzel olur.Ekli dosyayı görüntüle 108019
Yeni çeten bu @kerem bu çeteye çalışıyor @Emre Ozansoy da Sinem komiserin kuzeni
Sende @kerem le beraber çalışıyorsun kuzenin polis @Emre OzansoyKötü karakter yapsaydın beni @pompy, milleti öldürsem falan güzel olur.
@Emre Ozansoy ile güçlerimizi birleştirdik artık. Ortalık daha çok karışacak. Konsolosluklar korksun bizden.Sende @kerem le beraber çalışıyorsun kuzenin polis @Emre Ozansoy
Aaa bu ne biçim çete.Ekli dosyayı görüntüle 108019
Yeni çeten bu @kerem bu çeteye çalışıyor @Emre Ozansoy da Sinem komiserin kuzeni @slhttnmtl @serhatt
Recap olmamış.Bu hafta da Hadise'nin kendisi kadar yazılış amacı da efsane olan şarkısı Superman'le geliyoruz.
Şarkı, Hadise'nin o dönemki evliliğin eşiğinden döndüğü sevgilisi Sinan Akçıl'ın Hadise'yi Hande Yener'le aldatmasının üstüne, yeni albümü için Akçıl'dan aldığı şarkıları Akçıl'ın geri çekmesiyle birlikte Hadise'nin iyice öfkelenmesi sonucu Hadise tarafından yakın arkadaşı olan, pop müziğin sevilen ismi Gülşen'e yazdırılmıştı.
recap: 0.09 - 1.27
'Denenmişi denemek yok,
Hiç olmadı kitabımda, olduramazsın,
Nasıl bir düşmek böyle gözden,
Süperman olsan toplayamazsın,
Senin kırık sandığın bu kalbi çoktan uçurdum,
Durduramazsın zor'
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T. @DarkLegenD[/SPOILER]
Bu recap ne zaman oluyor ki.Recap olmamış.
Bir zahmet şu güzel şeyler yapsın.
konudan bağımsız avatarınla seçtiğin şarkıyı tanıtma tekniğin çok uyumlu.Bu hafta da Hadise'nin kendisi kadar yazılış amacı da efsane olan şarkısı Superman'le geliyoruz.
Şarkı, Hadise'nin o dönemki evliliğin eşiğinden döndüğü sevgilisi Sinan Akçıl'ın Hadise'yi Hande Yener'le aldatmasının üstüne, yeni albümü için Akçıl'dan aldığı şarkıları Akçıl'ın geri çekmesiyle birlikte Hadise'nin iyice öfkelenmesi sonucu Hadise tarafından yakın arkadaşı olan, pop müziğin sevilen ismi Gülşen'e yazdırılmıştı.
recap: 0.09 - 1.27
'Denenmişi denemek yok,
Hiç olmadı kitabımda, olduramazsın,
Nasıl bir düşmek böyle gözden,
Süperman olsan toplayamazsın,
Senin kırık sandığın bu kalbi çoktan uçurdum,
Durduramazsın, zor'
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T. @DarkLegenD[/SPOILER]
Geçen 2 haftanın ardından dönüşü muhteşem olacak gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?