eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 10. Hafta

Hadi izlesen neyse de diziyi izlemedin bile. :A Bu sezon da Metresler için satarsın. :A
Arada izliyorum be, en azından hikayeye ve karakterlere hakimim. :A Metresler değil, Yalancı ve Mumları. Aslında El*** olduğu için izlemek istemiyorum ama bilmiyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Arada izliyorum be, en azından hikayeye ve karakterlere hakimim. :A Metresler değil, Yalancılar ve Mumları. Aslında ELÇİN olduğu için izlemek istemiyorum ama bilmiyorum. :A
Tamam cnm. :A Senin bayıla bayıla izlediğin ELÇİN'İN röportajında geçen isim de buydu.

Ha tabi ben senin heriflerin olduğu dizileri izliyorum, sen de bunu izleyeceksin. :Z Bak ben daha antiyim maşallah sağlığım yerinde. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Yok cidden hazırlıklara başladım. :A
1629754476076.jpeg

Yeni çeten bu @kerem bu çeteye çalışıyor @Emre Ozansoy da Sinem komiserin kuzeni @slhttnmtl @serhatt

Bu hafta da Hadise'nin kendisi kadar yazılış amacı da efsane olan şarkısı Superman'le geliyoruz. :Z

Şarkı, Hadise'nin o dönemki evliliğin eşiğinden döndüğü sevgilisi Sinan Akçıl'ın Hadise'yi Hande Yener'le aldatmasının üstüne, yeni albümü için Akçıl'dan aldığı şarkıları Akçıl'ın geri çekmesiyle birlikte Hadise'nin iyice öfkelenmesi sonucu Hadise tarafından yakın arkadaşı olan, pop müziğin sevilen ismi Gülşen'e yazdırılmıştı.

Ayrıca şarkımız Hadise'nin efsane albümü Aşk Kaç Beden Giyer albümünün çıkış şarkısı olmakla birlikte 2011 yılına damgasını da vurmuştur. :Z

recap: 0.09 - 1.27

'Denenmişi denemek yok,
Hiç olmadı kitabımda, olduramazsın,
Nasıl bir düşmek böyle gözden,
Süperman olsan toplayamazsın,
Senin kırık sandığın bu kalbi çoktan uçurdum,
Durduramazsın, zor'

Son düzenleme:
Bu hafta da Hadise'nin kendisi kadar yazılış amacı da efsane olan şarkısı Superman'le geliyoruz. :Z

Şarkı, Hadise'nin o dönemki evliliğin eşiğinden döndüğü sevgilisi Sinan Akçıl'ın Hadise'yi Hande Yener'le aldatmasının üstüne, yeni albümü için Akçıl'dan aldığı şarkıları Akçıl'ın geri çekmesiyle birlikte Hadise'nin iyice öfkelenmesi sonucu Hadise tarafından yakın arkadaşı olan, pop müziğin sevilen ismi Gülşen'e yazdırılmıştı.

'Denenmişi denemek yok,
Durduramazsın zor'

Recap olmamış. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: slhttnmtl

'Denenmişi denemek yok,
Durduramazsın, zor'

konudan bağımsız avatarınla seçtiğin şarkıyı tanıtma tekniğin çok uyumlu. :X

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler