The_Erinch
Favori Üye
Açıkçası @Maskeli Fedai Hayırsız şarkısına 9 verip sonraki 2 hafta üstsüte 1 verdi ama Candanı seven bir kardeşimiz 👍👌
Açıkçası @Maskeli Fedai Hayırsız şarkısına 9 verip sonraki 2 hafta üstsüte 1 verdi ama Candanı seven bir kardeşimiz 👍👌
Zaten final puanı almam için var olan 1 puanlar değişmeli. Şimdi bazıları dinlemeden bile düşük vermeye hazır
Kalbi seninleymiş ozaman abicim puanları değilAçıkçası @Maskeli Fedai Hayırsız şarkısına 9 verip sonraki 2 hafta üstsüte 1 verdi ama Candanı seven bir kardeşimiz 👍👌
Yokk yaa onla gelmiyorum ama zamanında herkesin eşlik ettiği, günümüze ulaşmış bir şarkı..@The_Erinch bu hafta sanki Git şarkısıyla geleceksin gibi hissediyorum
AnnemYokk yaa onla gelmiyorum ama zamanında herkesin eşlik ettiği, günümüze ulaşmış bir şarkı..
Kız cüri başkanı olmak kolay mı be Yolarım o adı uğursuz @dreamy yi.ss @serhatt ı yolladım böyle öldürecek uğursuz gerçi öpe de bilir belli olmaz Kuduruğa. Ss
Güzel bir seçim olmuş @bazinga başarılar diliyorum😉İstanbul'da yıllar içinde pek çok şey değişti. Bazıları olumlu, bazıları ise ne yazık ki pek olumlu olmayan değişikliklerdi. Değişmeyen bir şey varsa o da İstanbul'da bir sabah yağmur yağıyorsa radyolarda MFÖ'nün muhteşem bir şarkısına rastlamanızın kesin olduğu... Evet 1984 çıkışlı efsane albüm Ele Güne Karşı'nın en sevilen şarkılarından, anlam ve hüzün yüklü bir efsane:
"Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da"
0.03 - 1.34
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T. @DarkLegenD
Ben ben ben 🤭🤭🤭🤭Güzel bir seçim olmuş @bazinga başarılar diliyorum😉
Link atar mısın şarkıyı anımsamam lazım.@denizz19 Zamanında Oyunbozan'ı beğendiğine dair yorumlar yapmışsın. İyi bir puan verirsin artık.
Neyin linki şarkı mı yoksa yorumun mu?Link atar mısın şarkıyı anımsamam lazım.Senin de artık güzel puan vermen lazım sanki
Ben de daha şarkıları dinlemedim yorumun linkini istedimNeyin linki şarkı mı yoksa yorumun mu?
Ben de güzel puanlar vermek istiyorum ama kısmet.Bu hafta geçen haftadan yüksek olabilir yine de.
Ben de daha şarkıları dinlemedim yorumun linkini istedim
Yani şarkıyı beğenmişsem doğrudur bir şey diyememMor ve Ötesi - Oyunbozan | 2012 Yeni Klip
Müzik dünyasının alternatif gruplarından biri olan Mor ve Ötesi yepyeni albümleri "Güneşi Beklerken" ile müzik dünyasındaki yolculuklarına devam ediyorlar. Yeni albümlerinde DMC ile çalışan Mor ve Ötesi albümlerinin ilk kliplerini "Oyunbozan" adlı şarkıya çektiler. Sözü ve müziği Mor ve Ötesi...fav10.net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?