eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 10. Hafta

1629732905956.png

Herkese Yeni Haftadan Merhabalar;

Geçtiğimiz haftada verdiğiniz değerli oylar sayesinde yarışmaya tutunmaya devam ettik;

Bu hafta huzurlarınıza 2000 yılına damgasını vuran; dilden dile günümüze gelen bir klasik ile çıkıyoruz.

Sizi Candan Erçetin büyülü sesi ile birliktle ;"Unut Sevme Beni" ile başbaşa bırakıyorum.

""Unut sevme beni

Bu aşkın sonu
Ne yazık ki hicran
Gözyaşı dolu
Unut sevme beni
Bu aşkın sonu
Ne yazık ki hicran

Gözyaşı dolu""

R: 1:12 - 2:27

İstanbul'da yıllar içinde pek çok şey değişti. Bazıları olumlu, bazıları ise ne yazık ki pek olumlu olmayan değişikliklerdi. Değişmeyen bir şey varsa o da İstanbul'da bir sabah yağmur yağıyorsa radyolarda MFÖ'nün muhteşem bir şarkısına rastlamanızın kesin olduğu... Evet 1984 çıkışlı efsane albüm Ele Güne Karşı'nın en sevilen şarkılarından, anlam ve hüzün yüklü bir efsane:

"Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da"

0.03 - 1.34

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T. @DarkLegenD

İstanbul'da yıllar içinde pek çok şey değişti. Bazıları olumlu, bazıları ise ne yazık ki pek olumlu olmayan değişikliklerdi. Değişmeyen bir şey varsa o da İstanbul'da bir sabah yağmur yağıyorsa radyolarda MFÖ'nün muhteşem bir şarkısına rastlamanızın kesin olduğu... Evet 1984 çıkışlı efsane albüm Ele Güne Karşı'nın en sevilen şarkılarından, anlam ve hüzün yüklü bir efsane:

"Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da"

0.03 - 1.34

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T. @DarkLegenD
Güzel bir seçim olmuş @bazinga başarılar diliyorum😉

• Harika
Reactions: bazinga
Ben de daha şarkıları dinlemedim yorumun linkini istedim:D

• Güldürdün
Reactions: denizz19
Yani şarkıyı beğenmişsem doğrudur bir şey diyemem :D Ama bir sürü beğendiğimiz şarkı olabilir bu hafta hepsini incelemek bakmak lazım. Zor haftalar geliyor ama şu an şarkıların çoğunu hatırlamıyorum bakalım bir dinleyelim. Ben gece kulaklıkla dinleyip genelde karar veriyorum daha etkili oluyor:D Ama şunu söyleyeyim kesinlikle kişi bazlı oy vermem buna inanabilirsin:D

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961