eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 10. Hafta

Tamam o zaman.
Sana güveniyorum..
Sıralı puan verirse sen zararlı çıkıyorsun bu arada. Kendi ayağına sıkma derim.

Lütfen kendisini etiket listesinden çıkarıp bir daha özel mesaj yoluyla recapları atmayalım. Jüri üyelerimiz sabit her hafta oy kullanan kişilerdir zaten. Bu kurala dikkat edelim. @Emre Ozansoy

Bir hafta oy atıp diğer hafta oy atmayınca ne oluyor?

Reactions: Tolstoyevski
Her hafta oy kullanma zorunluluğu yok jürilerde @kerem neden bu kadar ciddi bir mesaj yazdı ben de şaşırdım...

Reactions: DarkLegenD
Her hafta oy kullanma zorunluluğu yok jürilerde @kerem neden bu kadar ciddi bir mesaj yazdı ben de şaşırdım...
Belki ciddi değildir diye sakin bir mesaj yazdım ben de.
Eğer ciddiyse malum gifi atıp ağzımdaki kahveyi püskürteceğim.

Belki ciddi değildir diye sakin bir mesaj yazdım ben de.
Eğer ciddiyse malum gifi atıp ağzımdaki kahveyi püskürteceğim.
Güldürdün filan atmış olsa ciddi değildir diye düşünürdüm ama dümdüz yazınca insan ironi olarak anlamıyor sonuçta

Kaldı ki bu hafta oylarını da kullandın sanırım yani ortada oy kullanmama olayı da yok, olsa bile böyle bir hafta oy kullanmadı diye jürilikten çıkarmak nerede ne zaman görülmüş?
@kerem

Reactions: DarkLegenD
Bekleyip görelim bakalım, umarım ironidir.

Yok kullanmadım. Kullansam zaten kime kaç puan verdiğimi söylemezdim, değil mi.

Tam da elinin körü oluyor.

Öyle her istenildiğinde oy kullanmak yok artık. Ben oy kullanmayanları özellikle ayıklayıp hem etiket listesinden hemde jüri üyeliğinden çıkardım. Şimdi gece gece içeceğin kafeinli kahveni şevkle püskürtebilirsin. Hadi ben kaçtım, iyi geceler. Kahveyi içtikten sonra uyuyabilirsen tabii.
------

Neden ironi olsun? Oy kullanmayanlar var / kullanamayanlar var. 10 hafta boyunca kafasına göre oy kullanıp kullanmamazlık etmek yok bu yarışmada. Kendisi bunu en baştan düşünecekti. Oy kullanamayanlara ses etmiyoruz zaten ama özellikle oy kullanmayanlar jüri üyesi değilller tabii ki.

Bu nasıl bir üslup?

Ben bi' 4 saat daha uyumam, o ayrı konu. Ben özellikle teşekkür ederim bu sezon beni oy kullanmaktan kurtardığın için. Sırf belli başlı 2-3 şarkıcı için kötü şarkıları dinleyip kendime eziyet etmek çok anlamsızdı. Tekrar teşekkürler. Püskürtelim.

Reactions: kerem
10 hafta boyunca oy kullanmayıp daha geçenlerde oy kullanmaya başlayan birisi yok muydu?

Püskürttüğün şey de kahve dışında her şeye benziyor mübarek.

10 hafta boyunca oy kullanmayıp daha geçenlerde oy kullanmaya başlayan birisi yok muydu?
Sen arkadaşın avukatı mısın?

Çok çabuk ısındınız ya. Olmadı bu.

Hayır benim demek istediğim şu mesela en yüksek sallıyorum verdiği puanlar 10 ya da 8 hepsine bu tarz puanlar verip bana 2 verdiği zaman en başta fark yemiş oluyorum ben. Bu haftayı da bir şekilde atlatırım diye düşünüyorum ama böyle mantıksız olur arada 7-8 puanlık farklar olmamalı.

Napalım sistem böyle. Sırf böyle istiyorsun diye değiştirecek halimiz yok. Bıktım hepinizden.

Öyle bir fark olmadı, puanlamadaki düşüşler hep dengeli idi.
Hiçbir jüri başkanı herkese 10 verip başkasına 1 vermedi mesela. Böyle bir durumda müdahale ederim diyorum zaten.
Umarım bu sefer seni doğru anlamışımdır.
------

@DarkLegenD