Tabi canım (1 saat abartıdır da) kulağım alışsın diye 1 tur dinliyorum, sonra liste yaparken genelde 2, bazı şarkılar için 3 kez. Artık ne kadar vaktim gidiyorsa.1 saat? 😱 Maximum 15 dakikalık iş.
Tabi canım (1 saat abartıdır da) kulağım alışsın diye 1 tur dinliyorum, sonra liste yaparken genelde 2, bazı şarkılar için 3 kez. Artık ne kadar vaktim gidiyorsa.1 saat? 😱 Maximum 15 dakikalık iş.
Bende şarkılar paylaşılınca dinleyip notumu veriyorum. Recapları da hazırlarken dinliyorum.Tabi canım (1 saat abartıdır da) kulağım alışsın diye 1 tur dinliyorum, sonra liste yaparken genelde 2, bazı şarkılar için 3 kez. Artık ne kadar vaktim gidiyorsa.
Oh mis gibi valla. Neyse 6 hafta kaldı bununla beraber, sabredicez.Bende şarkılar paylaşılınca dinleyip notumu veriyorum. Recapları da hazırlarken dinliyorum.
Aklımda unuttum sanmayınYarın 20.00'ye kadar oylarınızı gönderebilirsiniz!
@Tolstoyevski @slhttnmtl @Özgür @batuhankaralar @xBUGRAx @Turkuazz @12.Adam @-potterhead- @MEnes @781Ens @ömer karataş @Cervantes @Doğan @Billy Kane @EmreCan @Hazem @MasacRE @Gerekli24 @Yiğitt @Dosi @BARON男爵 @xemrexxx @serhatt
İkidir direkten döndü ama yarın tamamen şutlamanın vakti geldi. 10 hafta çok bile ona. @slhttnmtl@slhttnmtl Bu hafta Superman uçurdu uçurdu..yoksa dilekçeni hazır tut 😁😁@Emre Ozansoy @kerem @Çiğdem @xemrexxx
Ortada herhangi bir haksızlık yok ki? Varsa buyur.Ben aslında çabuk sinirlenen biri değilim biliyor musun sadece bazı haksızlık hallerinde çabuk olur bu sinirim. Yani biri ya da birilerinin laflarına öyle çok takılmam.
Ağzımın tadını kaçırmadan yarını bekliyorum. Elenirsem de sorun yok gerçi ama hayırlısı diyeyimİkidir direkten döndü ama yarın tamamen şutlamanın vakti geldi. 10 hafta çok bile ona. @slhttnmtl
------
Ortada herhangi bir haksızlık yok ki? Varsa buyur.
Benim Senaryomla uğraşıyor@Çiğdem akşam burada mısın?
Ben hariç herkes yoluna taş koyuyorTabi
------
Akşamları yetmiyormusunuz şimdi seyircilerimi meşgul etmeyin diyor @pompy @kerem @slhttnmtl @eskici
Haklı reyizTabi
------
Akşamları yetmiyormusunuz şimdi seyircilerimi meşgul etmeyin diyor @pompy @kerem @slhttnmtl @eskici
Hiç bir fikrim yok. 1 ay oldu, açılması gerek aslında. 😱Ahmedin banı niye açılmadı dün gece gelecek demiştiniz 😱