Atarımı görmen lazımdı ne yapayım.Hem bunu yazıp hem etiketlemek 😱
Sana da başarılarBen ben ben 🤭🤭🤭🤭
Bu haftada bekliyorum oylarını.Sana da başarılar
Verecem aklımdaBu haftada bekliyorum oylarını.
Geçen hafta son 15 dakikada 8-9 oy gelmişti, ne oluyoruz falan dedim.Ahmed geliyor ondan değişiklik oldu anladım
Perşembe gündüz yollarım@Emre Ozansoy (yada 19.58)sevdim bu işi
Tamam erken yollarımGeçen hafta son 15 dakikada 8-9 oy gelmişti, ne oluyoruz falan dedim.Son ana bırakma.
Zayıf olmuş diyorsun, zorlanmaszsın.Şu ana kadar 6 şarkı dinledim ve bu hafta biraz zayıf olmuş, içim bayıldı kalan 4'ünü sonra dinleyeyim.Puan vermekte zorlanacağım bir hafta olmaz umarım.
Tam arası olmadığı sürece zorluyor.Zayıf olmuş diyorsun, zorlanmaszsın.
Halledersin bir şekilde.Tam arası olmadığı sürece zorluyor.Bu sefer hangisini daha alta koysam derdi.
Benim de bir kaç şarkı dışında tarzım değil ama oylamaya çalıştım işteŞu ana kadar 6 şarkı dinledim ve bu hafta biraz zayıf olmuş, içim bayıldı kalan 4'ünü sonra dinleyeyim.Puan vermekte zorlanacağım bir hafta olmaz umarım.
Tarkan'ın şarkısını nasıl buldun bu hafta 😊Benim de bir kaç şarkı dışında tarzım değil ama oylamaya çalıştım işte
Bakalım şimdi bakamam da geceye artıkın.Halledersin bir şekilde.Hallet ve gönder, aradan çıksın.
Ben tarzım değil de diyemiyorum tam da ne var da bu kadar beğenemedim anlamadım.Benim de bir kaç şarkı dışında tarzım değil ama oylamaya çalıştım işte
@Emre Ozansoy az önce oylarını yolladı ve öyle iddia ettiği gibi kimseye çok düşük bir puan vermedi. Kendisi zaten bunu şaka amaçlı belirtti.1 ve 2 kullanmayı düşünüyorum demiş Emre Ozansoy @kerem bak rica ediyorum ama yarışmanın sonlarına doğru geldik artık ve haliyle her puanın önemi var. O 1 puan garanti bana geleceği için de kusura bakmayın ama bu duruma fikrimi belirtmek istiyorum. Bu puanlamanın sürekli kafaya göre değişmesini doğru bulmuyorum. Garanti olarak bana düşük vereceğini bildiğim için puan sisteminin yine aynı olmasını talep ediyorum.
Tamam o zaman.@Emre Ozansoy az önce oylarını yolladı ve öyle iddia ettiği gibi kimseye çok düşük bir puan vermedi. Kendisi zaten bunu şaka amaçlı belirtti.Bu haftadan itibaren şahsen ben çok zorlandığım anlar dışında olabildiğince sıralı oy verme karar aldım. @Emre Ozansoy da yarışmada sunuculuk yaptığı için istediği şarkıya dilediği oyu verme hakkına sahip. Şayet jüri başkanlarımızdan çok uçuk farkla puan veren olursa ben müdahale ederim zaten.
Merve Özbey'i sevdin mi acaba merak ediyorumBirden fazla kötü şarkının olduğu bir hafta. Kıdemli jüri üyesi olsam 2 tane şarkıya 5, geri kalanına 1 puan verirdim. Gerçekten çok kötü çünkü.Aradan sıyrılıp olağanüstü bir fark atıp diğerlerini ezip geçen bir şarkı olsa "bu şarkı hatrına diğerlerine de katlanıp oy vereyim" bari derdim ama öyle bir şarkı da yok.
@Emre Ozansoy bu haftaki sonuç konusunda beni etiketlemezsen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?