eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 10. Hafta

1 ve 2 kullanmayı düşünüyorum demiş Emre Ozansoy @kerem bak rica ediyorum ama yarışmanın sonlarına doğru geldik artık ve haliyle her puanın önemi var. O 1 puan garanti bana geleceği için de kusura bakmayın ama bu duruma fikrimi belirtmek istiyorum. Bu puanlamanın sürekli kafaya göre değişmesini doğru bulmuyorum. Garanti olarak bana düşük vereceğini bildiğim için puan sisteminin yine aynı olmasını talep ediyorum.

Şu ana kadar 6 şarkı dinledim ve bu hafta biraz zayıf olmuş, içim bayıldı kalan 4'ünü sonra dinleyeyim.
Puan vermekte zorlanacağım bir hafta olmaz umarım.

Reactions: AteşBöceği
Reactions: AteşBöceği
@Emre Ozansoy az önce oylarını yolladı ve öyle iddia ettiği gibi kimseye çok düşük bir puan vermedi. Kendisi zaten bunu şaka amaçlı belirtti.
Bu haftadan itibaren şahsen ben çok zorlandığım anlar dışında olabildiğince sıralı oy verme karar aldım. @Emre Ozansoy da yarışmada sunuculuk yaptığı için istediği şarkıya dilediği oyu verme hakkına sahip. Şayet jüri başkanlarımızdan çok uçuk farkla puan veren olursa ben müdahale ederim zaten.

Reactions: Emre Ozansoy
Tamam o zaman.
Sana güveniyorum..

Reactions: kerem
Birden fazla kötü şarkının olduğu bir hafta. Kıdemli jüri üyesi olsam 2 tane şarkıya 5, geri kalanına 1 puan verirdim. Gerçekten çok kötü çünkü.
Aradan sıyrılıp olağanüstü bir fark atıp diğerlerini ezip geçen bir şarkı olsa "bu şarkı hatrına diğerlerine de katlanıp oy vereyim bari" derdim ama öyle bir şarkı da yok.

@Emre Ozansoy bu haftaki sonuç konusunda beni etiketlemezsen sevinirim.

Merve Özbey'i sevdin mi acaba merak ediyorum

Reactions: DarkLegenD