Eğer öyle olursa baya bi' gülerim.Herzamanki halim aşkom.
Umarım ters tepip elenmem.
Çok heyecanlıyım, bakalım sonuçlar nasıl olacak.21.03'te Kerem'inn oyları ile başlıyoruz!
Biraz merak et.Çok heyecanlıyım, bakalım sonuçlar nasıl olacak.
ÇOK GEÇ!21.03'te Kerem'in oyları ile başlıyoruz!
21.03'te Kerem'in oyları ile başlıyoruz!
Patlamış mısırlarım elimde, %100 konsantre olarak bekliyorum.Biraz merak et.
Fındığa bahene yazımısı okumadınmı cebimize indiripHarika
------
Kuru kuru çay mı verecen ayıp bekoy oradan fındık fıstık pintiliğin üstünde
21.00 olması gerekirdi. 😡1 dakika kaldı be. Nesi geç?
Yine boncuk dağıttım. Kimseye kıyamıyorum.Sunucumuz @kerem'in puanları ile oyları açıklamaya başlıyoruz. Herkese bol şans!
10p) Hadise (Bu şarkının havasını çok seviyorum. Recap olmamış ama zaten başkaları puan kıracağı için bende puan kırmak istemedim açıkçası.)
10p) maNga (Şaheser... Hayata ancak bu kadar güzel dis atılabilirdi. Hakikaten dünyanın sonuna doğmuşuz...)
10p) Teoman (Harika bir şarkı daha. Rock söyleyen mayhoş Teoman'ı hiç sıkılmadan dinleyebilirim.)
10p) Serdar Ortaç (Çocukluk şarkılarımdan yine. Serdar Ortaç'ı değilde şarkılarının hit olduğu yılları çok özlüyorum.)
9p) Tarkan (Yine zamane çocukluk şarkılarımdan. 90'ların şüphesiz en iyi 20 şarkısından biridir. İçinde rock olmasa bu kadar cezbetmezdi belki.)
9p) Mor ve Ötesi (Benim için yeni şarkı diyebiliriz ama zaman o kadar çok çabuk geçiyor ki üstünden 9 yıl geçmiş. Kabullenesim gelmiyor... )
8p) MFÖ
7p) Merve Özbey
5p) Pinhani (Geçen sene dinlerdim ama 10. haftada kullanılacak bir şarkı değil kesinlikle. Tam puan verdiğim şarkılarla karşılaştırırsak çok zayıf kalmış maalesef.)
5p) Candan Erçetin (Bu şarkı ilk haftalarda kullanılması gereken bir şarkı kesinlikle. 10. haftaya geldik ve rakiplerine göre karşılaştırırsak çok zayıf kalmış maalesef.)
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Ben de öyle...Yine boncuk dağıttım. Kimseye kıyamıyorum.
Aman elalemin vereceği hiçbir puanı takmıyorum ama aferin, sonunda sunucusumdan harika oy.Sunucumuz @kerem'in puanları ile oyları açıklamaya başlıyoruz. Herkese bol şans!
10p) Hadise (Bu şarkının havasını çok seviyorum. Recap olmamış ama zaten başkaları puan kıracağı için bende puan kırmak istemedim açıkçası.)
10p) maNga (Şaheser... Hayata ancak bu kadar güzel dis atılabilirdi. Hakikaten dünyanın sonuna doğmuşuz...)
10p) Teoman (Harika bir şarkı daha. Rock söyleyen mayhoş Teoman'ı hiç sıkılmadan dinleyebilirim.)
10p) Serdar Ortaç (Çocukluk şarkılarımdan yine. Serdar Ortaç'ı değilde şarkılarının hit olduğu yılları çok özlüyorum.)
9p) Tarkan (Yine zamane çocukluk şarkılarımdan. 90'ların şüphesiz en iyi 20 şarkısından biridir. İçinde rock olmasa bu kadar cezbetmezdi belki.)
9p) Mor ve Ötesi (Benim için yeni şarkı diyebiliriz ama zaman o kadar çok çabuk geçiyor ki üstünden 9 yıl geçmiş. Kabullenesim gelmiyor... )
8p) MFÖ
7p) Merve Özbey
5p) Pinhani (Geçen sene dinlerdim ama 10. haftada kullanılacak bir şarkı değil kesinlikle. Tam puan verdiğim şarkılarla karşılaştırırsak çok zayıf kalmış maalesef.)
5p) Candan Erçetin (Bu şarkı ilk haftalarda kullanılması gereken bir şarkı kesinlikle. 10. haftaya geldik ve rakiplerine göre karşılaştırırsak çok zayıf kalmış maalesef.)
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Olay kalite.Sunucumuz @kerem'in puanları ile oyları açıklamaya başlıyoruz. Herkese bol şans!
8p) MFÖ
7p) Merve Özbey
Sunucumsu diye diye bir gün 1'i yiyeceksin @kerem'den.Aman elalemin vereceği hiçbir puanı takmıyorum ama aferin, sonunda sunucusumdan harika oy.
Acımasız olacağız demiştik, lafımızı yuttuk.Ben de öyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?