El-ele finale.Hadise de maNga da fanlarını üzmeyecek umarım bu gece.![]()
El-ele finale.Hadise de maNga da fanlarını üzmeyecek umarım bu gece.![]()
Benim kendime pek güvenim yok ama neden olmasın.El-ele finale.![]()
![]()
En kötü ihtimal Mangaya finalde destek olursun.Benim kendime pek güvenim yok ama neden olmasın.![]()
Dün akşam burada olmayacağımı daha önce ilettiğim için @Emre Ozansoy bugüne erteledi.Herkese başarılar, bekliyoruz sonuçları.
Keşke dün açıklansaydı sonuçlar.Misafir var küçük çocuklarla uğraşırken sonuçları takip edeceğim bu hafta.
------
Neden bugüne ertelendiği anlaşıldı.![]()
Aa tabi ki, tam destek.En kötü ihtimal Mangaya finalde destek olursun.![]()
![]()
Üzenin ağzını yırtarımHadise de maNga da fanlarını üzmeyecek umarım bu gece.![]()
İngilizce C1 seviyesine çoktan ulaşmışsın, maşallah.Selamlar aşkom.
------
Hello bebeğim.![]()
![]()
Herkese başarılar, bekliyoruz sonuçları.
Keşke dün açıklansaydı sonuçlar.Misafir var küçük çocuklarla uğraşırken sonuçları takip edeceğim bu hafta.
------
Neden bugüne ertelendiği anlaşıldı.![]()
Aynen, kerem çarşamba günü olursa ben konuda olamamam demişti. O yüzden 1 gün erteledik.Dün akşam burada olmayacağımı daha önce ilettiğim için @Emre Ozansoy bugüne erteledi.![]()
Selam aşkom nasılsın iyi misinSelam.
Hoşbuldum aşko.![]()
Aşko IELTS-den 7 aldım, C1 yapıyor bu skor. Muazzam tahmin.İngilizce C1 seviyesine çoktan ulaşmışsın, maşallah.![]()
İyiyim, forumu ve sizleri çok özledim.Selam aşkom nasılsın iyi misin![]()
Modundasın bugün.Aşko IELTS-den 7 aldım, C1 yapıyor bu skor. Muazzam tahmin.![]()
Aa gözüme bir harikalık göründü.Üzenin ağzını yırtarım![]()
![]()
Biz de seni çok özledik iyi ki döndün gitme bi dahaAşko IELTS-den 7 aldım, C1 yapıyor bu skor. Muazzam tahmin.
------
İyiyim, forumu ve sizleri çok özledim.
Resmen askerden gelmiş gibiyim.![]()
Herzamanki halim aşkom.Modundasın bugün.![]()
Aa harikalık bi mesaj tabikisiiAa gözüme bir harikalık göründü.![]()
Beni engellemeseler, buralardayım.Biz de seni çok özledik iyi ki döndün gitme bi daha❤
HarikaBeni engellemeseler, buralardayım.![]()
Kuru kuru çay mı verecen ayıp be