The_Erinch
Favori Üye
Biliyorum.Çok kötü bir insansın.
O yüzden ilk hafta eleme olmadı. Herkesin 1 hafta daha ömrünü uzatmış oldum.üzüntüler oluyor taa benim sundum dönemlerde öyleydi sanırım atlatıyor @mrt-06
Yok birşey olmazHazırlıklara başladı sanırım, fırtına öncesi kıyamet alarmına işaret edilmiş olabilir...
Bunu diyeceğini biliyordumÖyle zaten.
Kaliteli maldan, erkekten, şaraptan.Neyden anlıyor ki@serhatt
Aaa tamam tamam her konuda zevk sahibi biridirParlak zevkimi yeriyorsun ama.
Hhahahahaah çok doğru.
Riskli bir seçimdi ama, neden böyle bir stratejik hataya başvurdu acaba.Yok birşey olmazkeyif aldığı blr film etkinliği var. Yarım bırakmaz
Sen öyle sanKaliteli maldan, erkekten, şaraptan.
Ha şöyle yola gel.Aaa tamam tamam her konuda zevk sahibi biridir
Merve de yırttı sayılır. Teoman ve MFÖ başbaşa kaldı. Hadi yine iyisin.- 4. PUAN DURUMU -
maNga | 212
Tarkan | 200
Hadise | 184
mor ve ötesi | 179
Serdar Ortaç | 171
Candan Erçetin | 163
Pinhani | 157
Merve Özbey | 133
Teoman | 114
MFÖ | 107
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Teoman elenebilir.- 4. PUAN DURUMU -
maNga | 212
Tarkan | 200
Hadise | 184
mor ve ötesi | 179
Serdar Ortaç | 171
Candan Erçetin | 163
Pinhani | 157
Merve Özbey | 133
Teoman | 114
MFÖ | 107
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?