Bakalım olacak mıHaftaya 5 puan ona göre şimdiden yaz kağıda @Çiğdem
@eskici teşekkür ederim.Bu gece bizi yalnız bırakmayan özel jürimiz @eskici'nin oyları:
10) Hadise - Süperman
9) Merve Özbey - Vicdanın Affetsin
8) Serdar Ortaç - Canıma Minnet
7) Tarkan - Ölürüm Sana
6) maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum
5) Pinhani - Dön Bak Dünyaya
4) Candan Erçetin - Unut Sevme
3) Teoman - N'apim Tabiatım Böyle
2) mor ve ötesi - Oyunbozan
1) MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da
Verdiğim puan hakkında yorum yapmadın Selo'cum @slhttnmtl
adam bunlar iyi günleriniz diyor gargamel ve azman gibi görüyor galiba biziBunlar iyi günlerin
Muazzam oylama muazzam.Kısa bir aradan sonra aramıza bu akşam dönen @Ahmed'in oyları:
9p - Hadise (The best❤)
8p - Mor ve Ötesi
7p - Teoman
6p - Serdar Ortaç
5p - Tarkan
4p - MFÖ
Aşağıdaki şarkılar cidden iyi olabilir. Amma benim tarzıma uymuyor. Mesela Candan'a her hafta düşük vermek beni de üzüyor, napim bana göre değil. Keza Pinhaninin de birki hafta dışında diğer çoğu şarkısı bu haftaya kadar düşük kaldı bende.
3p - Merve Özbey
2p - Candan Erçetin
1p - Pinhani
Ay çok pardon, tabi ki de yine harika bir puan vermişsin.Verdiğim puan hakkında yorum yapmadın Selo'cum @slhttnmtl
tşkler @AhmedKısa bir aradan sonra aramıza bu akşam dönen @Ahmed'in oyları:
9p - Hadise (The best❤)
8p - Mor ve Ötesi
7p - Teoman
6p - Serdar Ortaç
5p - Tarkan
4p - MFÖ
Aşağıdaki şarkılar cidden iyi olabilir. Amma benim tarzıma uymuyor. Mesela Candan'a her hafta düşük vermek beni de üzüyor, napim bana göre değil. Keza Pinhaninin de birki hafta dışında diğer çoğu şarkısı bu haftaya kadar düşük kaldı bende.
3p - Merve Özbey
2p - Candan Erçetin
1p - Pinhani
Aynısını Merve Özbey için söyledim. 5 vermiştim ama 7'ye yükselttim. Bir daha dinlesem belki daha da yükselir.Bak aslında 10 puan verdiğim 8'di ama son kez dinlerken 2 puan yükseldi.
Serdar'da 1 puan yükseldi
Elbet katılırız bir yarışmaya10 haftadır verdiğin bu berbat puanların karşılığını bir gün ben de sana verebilirim umarım.
Beni çekmenin imkansız olduğunu sen de biliyorsun.Anlık takip etmek için burada kal, kötü olmazsın belki o zaman.
@Ahmed teşekkürler, harika puan. Hoş geldin bu arada, biraz geç oldu ama.Kısa bir aradan sonra aramıza bu akşam dönen @Ahmed'in oyları:
9p - Hadise (The best❤)
8p - Mor ve Ötesi
7p - Teoman
6p - Serdar Ortaç
5p - Tarkan
4p - MFÖ
3p - Merve Özbey
2p - Candan Erçetin
1p - Pinhani
Yok be Gerekli beni yaşatmazlar Merveyi ben yarışınca sevmediklerini fark ettilerSen daha gidersin ama final şansını düşük görüyorum Haftalardır hep alta yakın gidiyorsun.
Bilmiyordum valla dışarıda olduğunu kusura bakma Selo'cum @slhttnmtlMesajların hepsini takip edecek zamanı yok sanırım, dışarıda çünkü.
Anladım sağol.Aydına geldim diyordu sanırım netinde sıkıntı var
Acaba aynı isimde mi aynı davrandıkAynısını Merve Özbey için söyledim. 5 vermiştim ama 7'ye yükselttim. Bir daha dinlesem belki daha da yükselir.
Fena değil bu dakırmızı halı bu işte sana özel
Sen değil @phoebebuffay seçmiş zaten. O yüzden seni tebrik edemeyeceğim.Bekleyeydin.
------
Zupa.