The_Erinch
Favori Üye
Gene naifdi şarkın Özgürüm. 9 puanda 5 puan gerçektende çok iyi @Emre OzansoySenden 5 puan almak şaşırttı abi artık bu bile iyi geliyor gözüme, teşekkürler.@The_Erinch
Gene naifdi şarkın Özgürüm. 9 puanda 5 puan gerçektende çok iyi @Emre OzansoySenden 5 puan almak şaşırttı abi artık bu bile iyi geliyor gözüme, teşekkürler.@The_Erinch
Geliyor, az kaldı.Nerde benim kalite puanlarım.
Sende Bir Derdim Var ve Cambaz'ı bekliyorsun sanırım.
Benim için bukadarcık başka şarkısını dinlemedim ben bunlarınBenim de 1 vermemin seninle hiçbir alakası yok, Serdar'ı çok sevmem açıkçası. Mesafe, Sor ve Dansöz şarkılarını severim sadece. Zaten Sor'a yüksek puan vermiştim, bir de Hande ile olan düetine.
Yeni jurilerden hayır yok bana.Bu sezon ilk kez oy kullanan @tolgab'ın oyları:
10 - Hadise
9 - Teoman
8 - Tarkan
7 - Serdar Ortaç
6 - maNga
5 - Candan Erçetin
4 - Pinhani
3 - Merve Özbey
2 - MFÖ
1 - mor ve ötesi
Ben 1 versem kalbine iner o zaman
Genel olarak.Önceki haftalar düşük mü veriyordu @The_Erinch? 😱
@tolgab Kaliteli müzik üyelerinin başında gelir zatenBu sezon ilk kez oy kullanan @tolgab'ın oyları:
10 - Hadise
9 - Teoman
8 - Tarkan
7 - Serdar Ortaç
6 - maNga
5 - Candan Erçetin
4 - Pinhani
3 - Merve Özbey
2 - MFÖ
1 - mor ve ötesi
@tolgab Kaliteli müzik üyelerinin başında gelir zatenBu sezon ilk kez oy kullanan @tolgab'ın oyları:
10 - Hadise
9 - Teoman
8 - Tarkan
7 - Serdar Ortaç
6 - maNga
5 - Candan Erçetin
4 - Pinhani
3 - Merve Özbey
2 - MFÖ
1 - mor ve ötesi
Ben en azından arada bir geliyorum, onlar hiç yokCidden onlar da yok.@kerem
Bu hafta yerimiz belli..Son 2 bayağı kopmuş@The_Erinch son 3'lüyü yine son 3'e koyarak heyecanı arttırmışsın. Bakalım Merve mi, MFÖ mü yoksa Teoman mı yolcu.
Hadise Tarkan'ı da mı geçti. Vay be. Çok sevdiğim bir şarkı ama bu kadarını asla beklemiyordum.- 2. PUAN DURUMU -
maNga | 120
Hadise | 105
Tarkan | 102
mor ve ötesi | 89
Serdar Ortaç | 85
Pinhani | 84
Candan Erçetin | 70
Teoman | 77
Merve Özbey | 55
MFÖ | 49
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
@Özgür beyciğimi üzme bak.Sunucumuz @kerem'in puanları ile oyları açıklamaya başlıyoruz. Herkese bol şans!
10p) Hadise (Bu şarkının havasını çok seviyorum. Recap olmamış ama zaten başkaları puan kıracağı için bende puan kırmak istemedim açıkçası.)
10p) maNga (Şaheser... Hayata ancak bu kadar güzel dis atılabilirdi. Hakikaten dünyanın sonuna doğmuşuz...)
10p) Teoman (Harika bir şarkı daha. Rock söyleyen mayhoş Teoman'ı hiç sıkılmadan dinleyebilirim.)
10p) Serdar Ortaç (Çocukluk şarkılarımdan yine. Serdar Ortaç'ı değilde şarkılarının hit olduğu yılları çok özlüyorum.)
9p) Tarkan (Yine zamane çocukluk şarkılarımdan. 90'ların şüphesiz en iyi 20 şarkısından biridir. İçinde rock olmasa bu kadar cezbetmezdi belki.)
9p) Mor ve Ötesi (Benim için yeni şarkı diyebiliriz ama zaman o kadar çok çabuk geçiyor ki üstünden 9 yıl geçmiş. Kabullenesim gelmiyor... )
8p) MFÖ
7p) Merve Özbey
5p) Pinhani (Geçen sene dinlerdim ama 10. haftada kullanılacak bir şarkı değil kesinlikle. Tam puan verdiğim şarkılarla karşılaştırırsak çok zayıf kalmış maalesef.)
5p) Candan Erçetin (Bu şarkı ilk haftalarda kullanılması gereken bir şarkı kesinlikle. 10. haftaya geldik ve rakiplerine göre karşılaştırırsak çok zayıf kalmış maalesef.)
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Pöftürük de sıkıntı yok.@Emre Ozansoy
10 puan Candan Erçetin - Unut Sevme
10 puan Hadise - Süperman
9 puan Serdar Ortaç - Canıma Minnet
9 puan mor ve ötesi - Oyunbozan
9 puan maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum
7 puan Tarkan - Ölürüm Sana
6 puan Pinhani - Dön Bak Dünyaya
6 puan MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da
6 puan Teoman - N'apim Tabiatım Böyle
6 puan Merve Özbey - Vicdanın Affetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?