Yok artıkBu akşam burada olmasan özel jürilikten kovacaktım seni.
Yok artıkBu akşam burada olmasan özel jürilikten kovacaktım seni.
@Ahmed yine jüri olduğu için minnettar olman gereken biri daha.@XanTier'in oyları:
10. maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum
9. Teoman - N'apim Tabiatım Böyle
8. Pinhani - Dön Bak Dünyaya
7. mor ve ötesi - Oyunbozan
6. Hadise - Süperman
5. MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da
4. Merve Özbey - Vicdanın Affetsin
3. Tarkan - Ölürüm Sana
2. Serdar Ortaç - Canıma Minnet
1. Candan Erçetin - Unut Sevme
Hiç final puanın yok zaten, gariban gibi kaldın.Daha fazla paraya ve puana asla hayır demem.
Evet beğendiğim olursa tabiki yüksek veririm. 🤗Cevapsız Soruları falan en azından beğenirsin umarım ireliki haftalarda
Sonunda doğmuşsunCevapsız Soruları falan en azından beğenirsin umarım ireliki haftalarda
Yalnız bırakıyorsun bizi, bunun bir cezası olmalı.Yok artık
Noldu, yelkenleri çok çabuk indirmişsin gibi.Aman ne hali varsa görsün en fazla elenir çeker giderim zor değil ya
Senden 5 puan almak şaşırttı abi artık bu bile iyi geliyor gözüme, teşekkürler. @The_Erinch@The_Erinch'in oyları:
Teoman - N'apim Tabiatım Böyle 1 (İlk kez dinledim,bana çok sert geldi,çok üzgünüm Eyüpcüm.)
Merve Özbey - Vicdanın Affetsin 2 ( 2 tane şarkın var onları bekliyorum)
MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da 3 (Ozancım,ilk kez düşük verdim,şarkı bana göre çok ağır kaldı)
*****************************************************************************************************************
mor ve ötesi - Oyunbozan 4
Pinhani - Dön Bak Dünyaya 5
Hadise - Süperman 6
******************************************************************************************************************
Tarkan - Ölürüm Sana 7
Serdar Ortaç - Canıma Minnet 8
******************************************************************************************************************
maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum 9
Herkese Başarılar Diliyorum.
Vermedim galibamor ve ötesi'ne yine 1 vermedin umarım.
Önceki haftalar düşük mü veriyordu @The_Erinch? 😱Senden 5 puan almak şaşırttı abi artık bu bile iyi geliyor gözüme, teşekkürler. @The_Erinch
Yaaaa işteeee Aramızda kalsın; Vuracağın şarkılar gelecek 😉@The_Erinch artık hayırlısı bakalım tutturabilecek miyiz
Gıcıksın bacım.Hiç final puanın yok zaten, gariban gibi kaldın.
Canına Minnet @The_Erinch@The_Erinch'in oyları:
Teoman - N'apim Tabiatım Böyle 1 (İlk kez dinledim,bana çok sert geldi,çok üzgünüm Eyüpcüm.)
Merve Özbey - Vicdanın Affetsin 2 ( 2 tane şarkın var onları bekliyorum)
MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da 3 (Ozancım,ilk kez düşük verdim,şarkı bana göre çok ağır kaldı)
*****************************************************************************************************************
mor ve ötesi - Oyunbozan 4
Pinhani - Dön Bak Dünyaya 5
Hadise - Süperman 6
Tarkan - Ölürüm Sana 7
Serdar Ortaç - Canıma Minnet 8
maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum 9
Herkese Başarılar Diliyorum.
Arada geliyoruz işte yetmez miYalnız bırakıyorsun bizi, bunun bir cezası olmalı.
Bi HG alırım aşkom.Sonunda doğmuşsun